Sandwich Cu Carne Italiană
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați sandvișul Italian cu carne. Această rețetă face 15 porții cu 125 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți pâine, amestec de brânză, condimente și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Sandwich Cu Carne, Fleică Italiană, și Fleică Italiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați pâinea în sferturi; tăiați sferturi pe jumătate orizontal.
Așezați sferturile de pâine, tăiați părțile în sus, pe o foaie de copt. Topiți fiecare fund de pâine cu 2 felii de carne, 2 lingurițe. sos marinara, și 1/4 cana de branza. Topiți fiecare blat de pâine cu 2 lingurițe. sos marinara și 1/4 cană brânză; presărați uniform cu condimente italiene.
Coaceți la 375 timp de 10 până la 15 minute sau până când brânza se topește și carnea este bine încălzită. Topiți fundul pâinii cu blaturi de pâine și serviți sandvișuri imediat.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.