Sandwich cu carne de porc și salată de varză din Memphis
Memphis porc și Coleslaw Sandwich este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 13 și costă 2,94 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 91G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 812 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați muștar, praf de usturoi, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Memphis style BBQ: sandviș de porc afumat asociat cu Cabernet Sauvignon necajit, Salată De Varză În Stil Memphis, și Memphis muștar salată de varză picant și fierbinte!.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti carnea de porc, înmuiați bucăți de lemn în apă aproximativ 16 ore; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2
Combinați boia și următoarele 6 ingrediente (prin muștar uscat); rezervați 1 lingură amestec de boia. Frecați jumătate din amestecul de boia rămas pe carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Muștar
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Așezați într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigilați și refrigerați peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
4
Scoateți carnea de porc din frigider; lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute. Frecați jumătatea rămasă din amestecul de boia pe carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
5
Combinați 1 lingură de amestec de boia de ardei, 1/3 cană de oțet, Worcestershire, ulei și bere într-o cratiță mică; gatiti la foc mic 5 minute sau pana se incalzeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Scoateți grătarul; pune deoparte. Pregătiți grătarul pentru grătarul indirect, încălzind o parte până la mediu-scăzut și lăsând o parte fără căldură. Mențineți temperatura la 22
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
7
Perforați fundul unei tigaie de folie de aluminiu de unică folosință de mai multe ori cu vârful unui cuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, Decojiți
8
Așezați tigaia pe partea încălzită a grătarului; adăugați jumătate din bucăți de lemn în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Creveți Sotați, Decojiți
9
Așezați o altă tigaie din folie de aluminiu de unică folosință (nu străpungeți tigaia) pe partea neîncălzită a grătarului.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Fulgi De Legume
Creveți Sotați, Decojiți
10
Se toarnă 2 căni de apă în tigaie. Acoperiți grătarul cu spray de gătit; așezați grătarul pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Creveți Sotați, Decojiți
11
Așezați carnea de porc pe grătar peste tigaia cu folie pe partea neîncălzită. Închideți capacul; gatiti 4 1/2 ore sau pana cand un termometru Inregistreaza 170, periand usor carnea de porc cu amestec de bere la fiecare ora (evitati periajul amestecului de zahar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De Legume
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
12
Adăugați bucăți suplimentare de lemn la jumătatea timpului de gătit. Aruncați orice amestec de bere rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
13
Preîncălziți cuptorul la 25
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
14
Scoateți carnea de porc de pe grătar. Înfășurați carnea de porc în mai multe straturi de folie de aluminiu și puneți-o într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Fulgi De Legume
15
Coaceți la 250 timp de 2 ore sau până când un termometru înregistrează 19
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
16
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
17
Lăsați să stea, încă înfășurat, 1 oră sau până când carnea de porc se desprinde ușor. Desfaceți carnea de porc; tăiați și aruncați grăsimea. Tăiați carnea de porc cu 2 furculițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
18
În timp ce carnea de porc se coace, pregătiți slaw.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
19
Combinați ceapa și următoarele 5 ingrediente (prin 1/4 linguriță sare) într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
20
Adăugați varză și aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și răciți cu 3 ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)
21
Serviți carne de porc și slaw pe chifle cu sos de grătar Memphis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ