Sandwich cu brânză la grătar pentru o singură fată cu anghinare, roșii și măsline negre

Sandwich cu brânză la grătar singură fată cu anghinare, roșii, și măsline negre este un vegetarian felul principal. O porție conține 480 calorii, 16g de proteine, și 44G de grăsime. Această rețetă servește 1 și costă 1,74 USD pe porție. Un amestec de cremă de brânză, brânză Cheddar ascuțită, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până crema de branza ai putea urma acest curs principal cu Pene De Desert Cu Brânză Cremă ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Tartă de roșii uscate la cuptor cu brânză de capră și măsline negre, Penne cu anghinare și măsline negre, și Panzanella cu anghinare, măsline negre și capere.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Întindeți crema de brânză pe 1 parte a 1 felie de pâine. Puneți felia în tigaie, crema de brânză în sus și cealaltă felie alături. Scoot atât în jurul astfel încât acestea să absoarbă untul.
Reduceți căldura la minim. Top felie de brânză cremă cu fontina și felia simplă cu cheddar. Acoperiți tigaia și lăsați să gătească 1 până la 2 minute sau până când brânzeturile se topesc.
Transferați pe o farfurie.
Acoperiți felia acoperită cu fontina cu piure de anghinare, măsline și roșii. Sus cu felie de cheddar.