Sandwich cu brânză la grătar de curcan cu ceapă murată

Sandvișul cu brânză la grătar de curcan cu ceapă murată necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 45g de grăsime, și un total de 643 calorii. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. 113 persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal prietenos cu bugetul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de brânză Monterey jack, unt, o altă murătură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus prin simple rețete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Carnitas de porc și Oaxaca Cheese Shooter ' s-Sandwich cu fasole condimentată prăjită și ceapă roșie murată, Brânză la grătar cu coaste scurte trase și ceapă roșie murată, și Sandviș cu brânză și pere la grătar cu ceapă roșie și rozmarin.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie, de preferință una din fontă, la foc mediu-mare timp de 1-2 minute.
Asamblați sandvișul: în timp ce tigaia se încălzește, asamblați sandvișul, începând cu un strat de pâine, apoi brânză, apoi curcan, rucola, murături și o altă felie de pâine.
Ungeți și gătiți o parte: Ungeți partea cea mai apropiată de brânză și așezați untul sandwich în jos pe tigaia fierbinte pentru a găti.
Partea superioară a untului, flip sandwich și gătiți cealaltă parte: odată ce partea inferioară a sandvișului este rumenită, aproximativ 2-3 minute, ungeți partea superioară a sandvișului și răsturnați cu grijă sandvișul în tigaie. Prăjiți încă un minut, apoi întoarceți focul la cea mai mică setare și acoperiți tigaia. Urmăriți brânza și când se topește ați terminat. Mănâncă imediat.