Sandvișuri Ușoare De Vită Italiene
Reteta ușor sandwich-uri de carne de vită italiană pot fi făcute în aproximativ 5 ore și 20 de minute. Acest fel principal are 654 calorii, 29G de proteine, și 40g de grăsime pe porție. Această rețetă fără lactate servește 12 și costă 1,81 USD pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită piper, pâine de pâine, piper cayenne și sos worcestershire. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, care este solid. Rețete similare sunt Sandvișuri Ușoare De Vită Italiene, Sandvișuri italiene de vită cu aragaz lent sau carne de vită Pepperoncini, și Sandvișuri italiene de vită cu aragaz lent sau carne de vită Pepperoncini.
Instrucțiuni
Tăiați friptura în jumătate; puneți într-un 5-qt. aragaz lent.
Se presară cu condimentul Italian, cayenne și piper.
Adăugați apă. Acoperiți și gătiți la mare timp de 4 ore sau până când carnea este fragedă.
Îndepărtați friptura; tăiați carnea cu două furci și reveniți la aragazul lent. Într-un castron mare, combinați pepperoncini, ardei, usturoi, amestec de supă și sos Worcestershire; se toarnă peste carne. Acoperiți și gătiți la mare timp de 1 oră mai mult sau până când ardeii sunt fragede.
Puneți amestecul de carne de vită peste jumătățile inferioare ale pâinii; înlocuiți blaturile de pâine.
Tăiați fiecare pâine în șase sandvișuri.
Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Animalul de companie Nature ' s Revenge, Nat ros automobil, cu un rating de 4.8 din 5 stele, pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Răzbunarea naturii Pet Nat Rose
Note de zmeură și fructe de pădure sălbatice cu câteva indicii de grapefruit. După câteva minute, vinul va afișa câteva arome de clementină și piersici albe. Vinul este cu adevărat viu. Vinul este mătăsos și uscat care umple gura (nu există zahăr rezidual), dar fructuozitatea din palat tinde să te facă să gândești diferit – aciditatea este moderată, iar finalul merge pe indicii de gem de smochine cu o mică atingere de sare (ca o briză oceanică).