Sandvișuri Ușoare De Vită Italiană

Reteta sandwich-uri ușor de carne de vită italiană ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 8 ore și 40 de minute. Această rețetă servește 24 și costă 84 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 169 calorii. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de friptură de vită, dressing, brânză mozzarella și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pâinea, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Sandvișuri italiene de vită cu aragaz lent sau carne de vită Pepperoncini, Sandvișurile italiene de vită ale mamei, și Sandvișuri Italiene De Vită.
Instrucțiuni
Tăiați excesul de grăsime din carnea de vită. Pulverizați tigaia de 12 inci cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu-mare. Gatiti carnea de vita in tigaie aproximativ 5 minute, intorcand o data, pana se rumeneste.
Puneți carnea de vită în aragazul lent de 4 până la 5 litri.
Se toarnă pansament peste carne de vită. Acoperiți și gătiți la foc mic 7 până la 8 ore sau până când carnea de vită este fragedă.
Scoateți carnea de vită din aragazul lent.
Tăiați carnea de vită în felii subțiri; reveniți la aragazul lent. Acoperiți și gătiți la foc mic cu 20 până la 30 de minute mai mult sau până când carnea de vită este fierbinte.
Puneți carnea de vită, brânza și ardeii grași pe jumătățile de jos ale focaccia; deasupra cu jumătățile rămase.
Tăiați fiecare focaccia în 8 pene.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 85 de dolari pe sticlă.
![Chianti Classico Gran Selezione]()
Chianti Classico Gran Selezione
Culoare rubinie strălucitoare și concentrație uimitoare de parfumuri. Notele sale eterice fructate, înflorite și balsamice lovesc pentru eleganța lor proaspătă. Note de cireș, vișine, cireș negru, cireș morello, violet, mentă, anason, scorțișoară. Toată splendoarea sa este exprimată în palat cu un echilibru extraordinar între concentrația de aciditate și eleganță. Notele tipice de fructe roșii extinse de taninurile dulci și senzațiile minerale revin. Curat, elegant, persistent și delicat.