Sandvișuri Tempeh, salată și roșii

Sandvișuri Tempeh, salată și roșii
Tempeh, salată verde și sandwich-uri de roșii este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. O porție conține 121 calorii, 12g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pudră de chili chipotle, sos de soia, fum lichid și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. în general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 47%. Încercați Sandvișuri cu Prosciutto, salată și roșii, Sandvișuri cu ALT (Avocado, salată și roșii) , și Sandvișuri BLT cu slănină confiată, salată verde și gem de roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă ingredientele rămase și se toarnă peste tempeh. Pentru gătitul cu microunde, gătiți la putere mare timp de 3 minute. Întoarceți sau rearanjați bucățile care nu au fost acoperite de bulion și cuptorul cu microunde la mare timp de 2 minute. Apoi gătiți la 50% putere timp de încă 3 minute. Lăsați tempehul să rămână în bulion până când sunteți gata să prăjiți. Pentru gătitul pe plită, aduceți bulionul la fierbere și reduceți focul la foc mic. Se fierbe timp de 10 minute, întorcând tempehul la jumătate pentru a vă asigura că fiecare bucată primește timp egal în bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TempehTempeh
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Scoateți-l de pe foc și lăsați-l să stea în bulion până când sunteți gata să-l prăjiți. Pulverizați o tigaie mare antiaderentă cu ulei de canola sau spray de gătit. Puneți-l la foc mediu-mare până când este fierbinte, apoi scoateți feliile de tempeh din bulion și puneți-le în tigaie într-un singur strat. (Am făcut acest lucru în două loturi.) Gatiti pana se rumeneste, apoi intoarceti. Când sunt aproape maronii pe a doua parte, adăugați câteva linguri de bulion fierbinte în tigaie și lăsați-l să se evapore. (Acest lucru adaugă mai multă aromă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
TempehTempeh
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1
Presărați tempehul cu condimente Creole chiar înainte de a-l transforma pentru un tratament picant. Pentru sandvișuri, întindeți pâinea cu condimentele la alegere (eu folosesc maioneză vegană și muștar picant). Aranjați salata verde și roșiile (eu am folosit cele galbene) pe pâine și acoperiți cu fâșii de tempeh. Un pachet de tempeh va face aproximativ 4 sandvișuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
TempehTempeh
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista