Sandvișuri Tempeh la grătar înăbușite cu ardei și ceapă

Sandwich-uri Tempeh la grătar sufocat cu ardei si ceapa ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 306 calorii, 16g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Dacă aveți chifle de hamburger, ceapă, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sos de soia scăzut de sodiu ar putea urma acest curs principal cu Tort Cu Banane ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tempeh la grătar cu ardei gras, Cotlete de porc sufocate cu ardei și ceapă, și QUINOAn și cartofi dulci "POLENTA" cu ceapă și ardei sufocați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 9 ingrediente într-un castron mic, amestecând cu un bici.
Tăiați tempeh în jumătate pe lungime; tăiați felii în jumătate.
Ungeți feliile de tempeh, ardeii grași și ceapa cu amestecul de ketchup.
Așezați pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătați 4 minute pe fiecare parte sau până când tempehul este bine încălzit.
Scoateți tempehul, ardeii grași și ceapa de pe grătar.
Tăiați ardeii grași în fâșii de 1/2 inci; separați ceapa în inele.
Așezați 1 felie tempeh pe jumătatea inferioară a fiecărui coc. Topiți fiecare felie tempeh cu un sfert de ardei gras, un sfert de ceapă și jumătatea superioară a chiflei.