Sandvișuri Presate Cu Carne De Porc Cubaneză La Grătar
Sandvișurile presate cu carne de porc cubaneză la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 591 calorii, 37g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,81 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați deliciul de murături de mărar, brânza provolone, muștarul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Sandvișuri Cubaneze Presate, Sandvișuri Cubaneze Presate, și Sandvișuri Presate În Stil Cubanez.
Instrucțiuni
1
Între bucăți de folie de plastic, lăsați ușor carnea de porc cu partea plată a ciocanului de carne până când este foarte subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Carne De Porc
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Tenderizer De Carne
2
Se pune într-un vas de copt din sticlă. Într-un castron mic, amestecați pansamentul, coaja de tei și oregano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Tei
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
Bol
3
Se întinde peste carne de porc; întoarceți carnea de porc pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Carne De Porc
4
Lăsați să stea în timp ce încălziți grătarul de contact.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Încălziți grătarul de contact de dimensiuni medii închis timp de 5 minute. Poziționați tava de scurgere pentru a prinde picăturile.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Puneți carnea de porc pe grătar. Închideți grătarul; gătiți 5 până la 6 minute sau până când nu mai este roz în centru. Între timp, așezați brânza pe părțile tăiate ale fundului ruloului; acoperiți cu șuncă, plisând pentru a se potrivi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Carne De Porc
Rola
șuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
7
Răspândiți muștarul și gustul de murături pe părțile tăiate ale blaturilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gust De Murături
Muștar
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Rola
8
Așezați carnea de porc la grătar pe șuncă; așezați blaturile, savurați părțile în jos, pe carnea de porc. Apăsați ferm pe vârfurile sandvișurilor (sandvișurile sunt groase).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Savurează
Carne De Porc
Rola
șuncă
9
Ștergeți cu grijă plăcile de grătar; pulverizați cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
10
Așezați sandvișurile pe grătar. Închideți cu grijă grătarul, astfel încât vârfurile de rulouri să nu alunece sandvișurile. Apăsați ușor partea superioară a grătarului până când sandvișurile sunt comprimate. Gatiti 3 pana la 4 minute sau pana cand rulourile sunt prajite si branza este topita.