Sandvișuri Philly Cu Față Deschisă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișurile Philly cu față deschisă. Această rețetă servește 2. O porție conține 457 calorii, 37g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $2.23 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de rulouri submarine, ciuperci, dressing și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 44 minute. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Sandvișuri De Pui Cu Brânză Philly Cu Față Deschisă + Cadou, Sandwich Cu Brânză Philly Cu Față Deschisă, și Sandvișuri Cu Ouă Cu Față Deschisă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți o tăietură verticală adâncă de 1 1/2 până la 2 inci în jurul marginii exterioare a fiecărei role, lăsând o margine de 1/2 inci.
Scoateți vârfurile rulourilor și aruncați-le. Goliți aproximativ 1 1/2 inci din fiecare rulou de pâine, formând o barcă. Puneți bărcile deoparte.
Tăiați friptura în diagonală peste cereale în benzi groase de 1/8 inch; așezați într-un castron mic de mică adâncime.
Adăugați pansament și ardei roșu zdrobit, aruncând în strat; pus deoparte.
Topiți untul într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare; adăugați ceapă și ciuperci și sotati 15 minute sau până când ceapa se rumeneste.
Adăugați ardeiul gras și sotati 8 până la 10 minute sau până când ardeiul gras este fraged.
Adăugați usturoi, și saut 1 minut.
Scoateți amestecul din tigaie și lăsați-l deoparte.
Amestecați amestecul de friptură în tigaie la foc mediu-mare 2 până la 3 minute sau până când fâșiile de friptură nu mai sunt roz.
Umpleți bărcile de pâine uniform cu straturi de amestec de friptură și amestec de ceapă; se acoperă cu brânză.
Se fierbe 5 1/2 inci de la căldură 3 minute sau până când brânza este ușor rumenită.