Sandvișuri pentru micul dejun cu pesto de rucola, ouă și cârnați de curcan

Pesto de rucola, sandvișuri cu ouă și cârnați de curcan pentru micul dejun ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. O porție conține 1382 calorii, 59G de proteine, și 112g de grăsime. Pentru $ 4.52 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână usturoi, rucola, chiftele cârnați pentru micul dejun cu curcan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Sandvișuri Pesto Cu Rucola Caprese, Gruyere, gem de smochine și sandvișuri pentru micul dejun cu rucola, și Sandvișuri prăjite cu ardei roșu și Mozzarella cu Pesto de rucola.
Instrucțiuni
În robotul de bucătărie, puneți rucola, migdalele, usturoiul și parmezanul. Acoperiți; procesați cu impulsuri pornite și oprite până când sunt tocate grosier. Cu procesorul în funcțiune, turnați încet ulei de măsline, procesând până la amestecare. Răzuiți pesto în recipient cu capac. A se păstra la frigider până când este gata de utilizare.
În tigaia antiaderentă de 8 inci, încălziți uleiul vegetal.
Adăugați chiftele cârnați; gatiti pana se rumeneste si termometru carne introdus în centrul de chiftele citește 74°.
Scoateți chiftelele de cârnați din tigaie; scurgeți pe prosoape de hârtie.
Într-un castron mic, bateți bine ouăle cu biciul. În aceeași tigaie la foc mediu-mic, adăugați ouă; se presara cu sare si piper dupa gust. Gatiti si amestecati oul pentru a se amesteca, gatiti pana aproape gata. Se amestecă pesto; gatiti pana se pune.
Așezați 1 felie de brânză provolone pe jumătățile de jos ale brioșelor englezești. Completați fiecare cu cârnați și ouă. Acoperiți cu jumătăți superioare de brioșe.