Sandvișuri Monte Cristo În Stil Italian
Sandvișurile Monte Cristo în stil Italian se ocupă 50 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 53G de grăsime, și un total de 842 calorii. Pentru $3.92 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. 37 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Foodnetwork necesită rucola pentru bebeluși, prosciutto cotto, pătrunjel cu frunze plate și sare și piper. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sandvișuri Monte Cristo, Sandvișuri Monte Cristo, și Sandvișuri Monte Cristo.
Instrucțiuni
Încălziți o tavă mare sau o tigaie din fontă la foc mediu.
Pregătiți sandvișurile întinzând 4 felii de pâine cu conserve. Se acoperă cu o felie de brânză, 2 felii de prosciutto pliat, apoi o altă felie de brânză.
Întindeți feliile de pâine rămase cu Dijon și puneți-le pe loc peste brânză.
Într-un castron mare de mică adâncime, bateți ouăle cu laptele sau smântâna, parmezanul și pătrunjelul. Puneți untul într-un prosop de hârtie și ștergeți-l peste tigaia fierbinte. Scufundați sandvișurile în amestecul de ouă și gătiți sandvișurile până devin aurii, aproximativ 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Aruncați rucola cu sucul de lămâie, uleiul de măsline extravirgin și sarea și piperul, după gust, într-un castron mare de servire.
Tăiați sandvișurile din colț în colț și serviți alături de salată.