Sandvișuri Merguez la grătar cu ceapă caramelizată, Manchego și maioneză Harissa

Sandvișurile Merguez la grătar cu ceapă caramelizată, Manchego și maioneză Harissa ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 728 calorii, 22g de proteine, și 55g de grăsime. Pentru $3.88 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de coriandru, tip de foc: indirect cu două zone, baghetă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sandvișuri Merguez la grătar cu ceapă roșie caramelizată, Pâine plată la grătar cu ceapă caramelizată, cârnați și brânză Manchego, și Sandvișuri cu friptură de Croissant cu ceapă caramelizată și maioneză de hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă maioneza și harissa împreună într-un castron mic. Pune deoparte.
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și aranjați cărbuni pe o parte a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul. Grill merguez peste partea fierbinte a grătarului până când se rumeneste peste tot și se gătește, 4 până la 6 minute în total.
Feliați bagheta în patru porții de 6 inci și înjumătățiți fiecare porție pe lungime.
Periați partea tăiată a fiecărei baghete cu ulei. Baguette la grătar peste partea fierbinte a grătarului, tăiată cu fața în jos, până se rumenesc ușor, aproximativ 1 minut.
Jumătatea inferioară superioară a baghetei cu 2 legături merguez, aproximativ 2 linguri de ceapă caramelizată, brânză manchego și câteva crenguțe de coriandru.
Întindeți Harissa mayo pe jumătatea superioară a baghetelor și așezați deasupra fiecărui sandviș.
Așezați sandvișurile pe partea rece a grătarului, acoperiți și gătiți până când brânza s-a topit, aproximativ 5 minute.
Transferați pe o farfurie sau tavă și serviți imediat.