Sandvișuri Mediteraneene Cu Halibut
Sandvișurile cu Halibut mediteranean ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 4 și costă $5.02 pe portie. O porție conține 424 calorii, 26g de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de coajă de lămâie, maioneză, roșii uscate la soare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sandvișuri Mediteraneene Cu Halibut, Halibut-Stil Mediteranean, și Halibut Copt Mediteranean.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Pulverizați un vas mic de copt cu spray de gătit; adăugați halibut și condimentați cu un vârf fiecare sare și piper; frecați cu 1 linguriță de ulei.
Coaceți 10-15 minute, până când este gătită și carnea se descuamă ușor cu o furculiță. Mișto.
Scoateți niște pâine din jumătatea superioară a pâinii.
Periați părțile tăiate cu 2 linguri de ulei de măsline.
Coaceți pe o foaie de copt 6-8 minute, până la aur. Frecați suprafețele prăjite cu usturoi.
Într-un castron mediu, combinați maioneza, roșiile uscate la soare, busuiocul, pătrunjelul, caperele și coaja de lămâie.
Adăugați pește, fulgi și amestecați cu furculița. Se pune lingura pe jumătatea inferioară a pâinii și se acoperă cu rucola.
Adăugați partea superioară a pâinii și tăiați-o în 4 sandvișuri.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Loveblock Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Loveblock Pinot Gris]()
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.