Sandvișuri Macaroon cu nucă de cocos cu caș de var

Sandvișuri Macaroon cu nucă de cocos cu caș de var
Sandvișurile Macaroon cu nucă de cocos cu caș de var necesită aproximativ 2 ore de la început până la sfârșit. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 71 calorii. Această rețetă servește 54. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână sare, gălbenușuri de ou, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare includ Sandvișuri Macaroon cu nucă de cocos cu caș de var, Plăcintă cu var cheie cu crustă de Macaroon de nucă de cocos, și Tequila-Lime-Nucă De Cocos Macaroon Baruri.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 325 F cu rafturi în treimea superioară și inferioară. Tapetați 2 foi mari de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Se amestecă împreună nuca de cocos, zahărul, făina și sarea până se combină bine, apoi se adaugă albușurile de ou și extractul de migdale și se amestecă până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Nucă De CocosNucă De Cocos
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
3
Împachetați aluatul într-o măsură de linguriță, de preferință cu spatula offset, răzuind-o la nivel, apoi folosiți spatula pentru a îndepărta aluatul din linguriță într-o singură Movilă. Aranjați movile, rotunjite în sus, la o distanță de 1 inch, pe foi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Movile BarMovile Bar
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Foaie De CoptFoaie De Copt
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
4
Coaceți până când doar elastic la atingere și fundul este auriu pal, 8 până la 12 minute, schimbând poziția foilor la jumătatea coacerii.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Scoateți fursecurile din cuptor și presărați încă fierbinți cu sclipici comestibile, dacă utilizați. Răciți cookie-urile pe foaia de copt 1 minut și transferați la rafturi pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
1
Bateți împreună coaja de tei și sucul, zahărul, amidonul de porumb și sarea într-o cratiță grea de 2 litri până când amidonul de porumb este dizolvat, apoi amestecați în unt. Aduceți la foc mic la foc moderat, amestecând constant, apoi reduceți focul și continuați să fierbeți rapid, amestecând constant, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
UntUnt
SucSuc
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Bateți ușor gălbenușurile într-un castron mic, apoi adăugați încet 1/4 cană amestec de var, șoptind.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VarVar
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Adăugați amestecul de gălbenuș la amestecul de lămâie rămas, șoptind, apoi gătiți la foc mic, șoptind constant, până când cașul este suficient de gros pentru a ține urme de bici, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Transferați într-un castron, apoi acoperiți suprafața cu hârtie de ceară și răciți până la rece, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
BolBol
1
Transferați cașul de var într-o pungă de plastic și apăsați excesul de aer. Decupați o deschidere de 1/8 inch în colțul inferior al sacului, apoi răsuciți punga ferm chiar deasupra cașului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caș De VarCaș De Var
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Puneți 1 prăjitură, cu partea plată în sus, pe suprafața de lucru și pipeți aproximativ 1/2 linguriță de caș de var pe prăjitură, apoi acoperiți cu o altă prăjitură, cu partea plată în jos, pentru a forma un sandviș. Faceți mai multe sandvișuri în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caș De VarCaș De Var
Cookie-uriCookie-uri
1
* Cașul de tei poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit. Veți avea resturi de caș de var (aceasta este cantitatea potrivită de caș pentru 1 picătură de colorant alimentar; mai puțin caș și culoarea ar fi prea intensă), dar se va păstra săptămâni întregi, acoperit, în frigider și este delicios pe pâine prăjită sau biscuiți fierbinți.* Cookie-urile sandwich se păstrează, stratificate între foi de hârtie de ceară sau pergament într-un recipient etanș, răcit, 4 zile. Aduceți la temperatura camerei chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea AlimentelorCuloarea Alimentelor
Caș De VarCaș De Var
BiscuițiBiscuiți
Cookie-uriCookie-uri
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții54
Scor De Sănătate0
Revista