Sandvișuri London Broil cu sos de iaurt-castraveți

Sandvișuri London Broil cu sos de iaurt-castraveți
Sandvișurile London Broil cu sos de iaurt-castraveți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 376 calorii, 35g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți castraveți, garnituri: mărar, rondele de pâine pita și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 29 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Încercați Sandvișuri London Broil cu maioneză de lămâie, Londra se fierbe cu sos de hrean, și London Broil cu sos Pizzaiola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați carnea de vită între 2 foi de folie de plastic rezistentă; aplatizați la o grosime de 1/2 inch folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
știft De Rulareștift De Rulare
2
Combinați usturoiul și următoarele 3 ingrediente într-un vas superficial sau într-o pungă mare de plastic cu fermoar; adăugați carne de vită. Acoperiți sau sigilați și răciți 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
Scoateți carnea de vită din marinată, aruncând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Carne De VităCarne De Vită
4
Se amestecă împreună iaurt și următoarele 3 ingrediente. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
5
Carne de vită la grătar, acoperită cu capac la grătar, la foc mediu-mare (300 până la 35
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
7 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere.
7
Lăsați să stea 5 minute.
8
Tăiați în felii subțiri.
9
Așezați carnea de vită uniform în centrul rundelor calde de pita. Se acoperă cu amestec de iaurt, salată verde și roșii; rulati.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată VerdeSalată Verde
TomateTomate
IaurtIaurt
Carne De VităCarne De Vită
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
RolaRola
10
Garnisiți, dacă doriți, și serviți imediat.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca La Jota Howell Mountain Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
La Jota Howell Muntele Merlot
La Jota Howell Muntele Merlot
#37 Wine Spectator Top 100 din 20192016 La Jota Merlot cuprinde tot ceea ce este Merlot de munte cu o structură de savurat. Notele de espresso, ciocolată neagră și pâine prăjită urmează mure coapte, mineralitate și greutate pe palat.
DificultateMediu
Gata În29 m.
Porții6
Scor De Sănătate74
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista