Sandvișuri London Broil cu sos de iaurt-castraveți
Sandvișurile London Broil cu sos de iaurt-castraveți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 376 calorii, 35g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți castraveți, garnituri: mărar, rondele de pâine pita și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 29 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Încercați Sandvișuri London Broil cu maioneză de lămâie, Londra se fierbe cu sos de hrean, și London Broil cu sos Pizzaiola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați carnea de vită între 2 foi de folie de plastic rezistentă; aplatizați la o grosime de 1/2 inch folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Carne
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Tenderizer De Carne
știft De Rulare
2
Combinați usturoiul și următoarele 3 ingrediente într-un vas superficial sau într-o pungă mare de plastic cu fermoar; adăugați carne de vită. Acoperiți sau sigilați și răciți 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
3
Scoateți carnea de vită din marinată, aruncând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Carne De Vită
4
Se amestecă împreună iaurt și următoarele 3 ingrediente. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt
5
Carne de vită la grătar, acoperită cu capac la grătar, la foc mediu-mare (300 până la 35
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
7 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere.
7
Lăsați să stea 5 minute.
8
Tăiați în felii subțiri.
9
Așezați carnea de vită uniform în centrul rundelor calde de pita. Se acoperă cu amestec de iaurt, salată verde și roșii; rulati.
Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca La Jota Howell Mountain Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 99 de dolari pe sticlă.