Sandvișuri Italiene De Vită Cu Aragaz Lent
Reteta Slow Cooker sandwich-uri italiene de carne de vită este gata în aproximativ 8 ore și 10 minute și este cu siguranță un minunat fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 12 porții cu 426 calorii, 62g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $2.8 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de sare, busuioc, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 77%. Rețete similare sunt Sandvișuri Italiene De Vită Cu Aragaz Lent, Sandvișuri Italiene De Vită Cu Aragaz Lent, și Sandvișuri Italiene De Vită Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
Combinați friptura, apa, busuiocul, oregano, sarea, praful de usturoi, fulgii de pătrunjel, frunzele de dafin, fulgii de ardei roșu și piperul negru împreună într-un aragaz lent.
Gatiti in aragazul lent setat la minim timp de 8 pana la 10 ore.
Îndepărtați frunzele de dafin și tocați carnea folosind două furculițe.