Sandvișuri italiene cu biscuiți cu cârnați și Fontina

Sandvișuri italiene cu biscuiți cu cârnați și Fontina
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați sandvișurile italiene cu biscuiți cu cârnați și Fontina. Această rețetă servește 25 și costă 33 de cenți pe porție. O porție conține 103 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână brânză fontina, bicarbonat de sodiu, scallions și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sandvișuri cu biscuiți cu cârnați și sos, Italiană Cârnați Biscuit Coace, și Sandvișuri Cu Biscuiți Cu Cârnați Pentru Micul Dejun La Abur pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie medie, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați cârnații, acoperiți și gătiți la foc moderat până se rumenesc frumos și se fierb, aproximativ 10 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
3
Scurgeți cârnații și tăiați-i în bucăți de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
4
Transferați cârnații într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Adăugați ardeiul roșu prăjit, roșiile uscate la soare, scallions, măsline, Parmigiano și 1/4 cană de Fontina în cârnați și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Brânză FontinaBrânză Fontina
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
6
Se amestecă bine.
7
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
8
Ungeți ușor o foaie de copt. Într-un castron, bateți făina, praful de copt, zahărul, sarea și bicarbonatul de sodiu. Folosind un tăietor de patiserie sau degetele, amestecați untul până când amestecul seamănă cu făina grosieră. Amestecați ușor laptele de unt până aproape încorporat. Folosind mâinile, amestecați ușor aluatul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este NecesarFăină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
9
Pe o suprafață de lucru ușor făinată, formați aluatul într-un pătrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
10
Rulați sau bateți pătratul într-un dreptunghi gros de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
11
Tăiați dreptunghiul în jumătate și tăiați din nou fiecare jumătate în jumătate pentru a face 4 biscuiți; transferați pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
12
Ungeți blaturile cu smântână și presărați cu pecorino.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PecorinoPecorino
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
13
Coaceți biscuiții în treimea superioară a cuptorului timp de 10 minute. Creșteți temperatura cuptorului la 400 și coaceți timp de aproximativ 10 minute mai mult, până când biscuiții sunt aurii palizi și tocmai fierți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
14
Lasă să se răcească ușor.
15
Reîncălziți umplutura de cârnați în cuptorul cu microunde. Împărțiți biscuiții calzi și umpleți cu restul de 1/2 cană de Fontina și umplutura de cârnați. Închideți sandvișurile și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Brânză FontinaBrânză Fontina
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții25
Scor De Sănătate1
Revista