Sandvișuri Israeliene de vinete prăjite, Hummus și murături
Rețeta de vinete prăjite israeliene, Hummus și sandvișuri cu murături ar putea satisface pofta ta de Est mijlocie în aproximativ 1 oră. Această rețetă servește 45 și costă 24 de cenți pe porție. O porție conține 54 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ouă fierte, murături de mărar, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Hummus În Stil Israelian, Hummus israelian cu Paprikan și naut întreg, și Hummus Picant Cu Murături De Mărar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De Pui
2
Într-o cratiță mică, acoperiți cartoful cu 2 centimetri de apă și aduceți la fierbere. Gatiti la foc moderat pana se inmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Scurgeți și lăsați să se răcească, apoi curățați cartoful și feliați-l cu grosimea de 1/4 inch. Condimentează feliile de cartof cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Între timp, aranjați feliile de vinete pe o foaie de copt cu margini și periați ambele părți cu ulei de măsline. Se condimentează cu sare și se coace aproximativ 10 minute, până se rumenesc și se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Pulpe și Picioare De Pui
5
Într-un castron mare, adăugați castravetele, roșiile, jalapeo, usturoiul, coriandrul și pătrunjelul. Aruncați cu sucul de lămâie și 3 linguri de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Kg Tortillas De Maíz
Culese Crengute De Marar
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Tăiați 2 centimetri de partea laterală a pitelor calde pentru a face deschideri în buzunare. Deschideți ușor pitas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
7
Întindeți hummusul pe fund și 1 lingură de tahini peste el.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 2
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Tahini
8
Puneți feliile de cartofi, vinetele, oul și salata de castraveți-roșii în pitas, împreună cu unele dintre sucurile de salată. Se acoperă cu feliile de murături și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Hummus funcționează foarte bine cu Rosul spumant și vinul spumant. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Bellissima Sparkling ros circulatorcu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.