Sandvișuri Falafel la cuptor cu sos de iaurt-Tahini
Sandwich-uri Falafel coapte cu sos de iaurt-Tahini este un vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 420 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, chimen măcinat, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este super. Încercați Sandvișuri Falafel la cuptor cu sos cremos de iaurt, Falafel cu sos Tahini de iaurt, și Falafel la cuptor cu sos Tahini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti sosul, combinați primele 3 ingrediente, amestecând cu un tel până se omogenizează. Acoperiți și răciți până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide Măcinate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Ambalați Căpșuni Congelate Neindulcite, Parțial Dezghețate și Feliate
2
Pentru a pregăti falafel, aduceți 3/4 cană de apă la fiert într-o cratiță mică; adăugați bulgur în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulgur
1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit
Echipamente pe care le vei folosi
Cheesecake Congelat în Stil New York, Dezghețat
Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
3
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 30 de minute sau până se înmoaie.
4
Se scurge și se lasă deoparte.
5
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Ponzu Preparat
6
Combinați năutul și următoarele 9 ingrediente (prin usturoi) într-un robot de bucătărie; pulsează de 10 ori sau până se omogenizează bine și se omogenizează (amestecul va fi umed). Puneți amestecul de naut într-un castron mare; se amestecă bulgurul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Bulgur
2 Linguri Ceapa Verde Proaspat Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Uncie Parmezan Proaspăt Ras
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
7
Împărțiți amestecul în 12 porții egale (aproximativ 1/4 cană fiecare); modelați fiecare porție într-un tort gros de 1/4 inch.
8
Așezați chiftelele pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel, Spalat, Capetele Rupte
Echipamente pe care le vei folosi
Carton De Sos De Afine-portocale
9
Coaceți la 425 timp de 10 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Ponzu Preparat
10
Întindeți aproximativ 2 1/2 linguri de sos pe fiecare pâine plată. Acoperiți fiecare pâine plată cu 2 chiftele falafel, 2 felii de roșii și coriandru tocat, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse