Sandvișuri Deschise Cu Friptură Și Haloumi Cu Mărar Și Sos De Capere

Sandvișuri Deschise Cu Friptură Și Haloumi Cu Mărar Și Sos De Capere
Friptură și Haloumi sandwich-uri deschise cu mărar și sos Caper ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $17.75 pe portie, această rețetă acoperă 53% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 1275 calorii, 128g de proteine, și 62g de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați maioneză cu ou întreg, fenicul bec, roșii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Steak Pizzaiolan Sandwich-Uri Cu Față Deschisă, Sandvișuri Cu Friptură Grecească Cu Față Deschisă, și Sandvișuri cu friptură, pere și Gorgonzola cu față deschisă pentru rețete similare.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca gloata Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Merlot
Rabla Merlot
Cireș negru sportiv, fructe de pădure întunecate, ciocolată de malț cu note nuanțate de stejar francez de vanilie și mocha. Elegant și rafinat la gust, cu o mulțime de fructe întunecate care duc la un finisaj mătăsos și moale.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate57
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista