Sandvișurile de vită de dimensiuni texane durează aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 2 porții cu 379 calorii, 20g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la Taste of Home necesită unt, hrean, chimen măcinat și friptură de vită deli. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Chifle de scorțișoară de mărimea Texasului, Sandvișuri Cu Carne De Vită Texas Barbecue, și Tort de foi de vanilie de dimensiuni texane cu glazură de brânză cremă.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie antiaderentă, călește ardeiul verde, ceapa, ciupercile și chimenul în unt până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană De șalote, Tocate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Într-un castron mic, combinați maioneza, muștarul și hreanul; se întinde peste pâine prăjită. Se acoperă cu amestecul de ardei, carne de vită, roșii și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Pâine Cu Nuci și Stafide
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Se fierbe 4-6 inch. de la căldură timp de 2-3 minute sau până când brânza este topită.