Sandvișuri De Vită Cu Grătar Afumat Cu Aragaz Lent

Rețeta sandvișurilor de vită cu grătar afumat cu aragaz lent este gata în aproximativ 4 ore și 15 minute și este cu siguranță un remarcabil fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru $2.0 pe portie, obțineți un fel principal care servește 10. O porție conține 411 calorii, 31g de proteine, și 8g de grăsime. Dacă aveți la îndemână sos de grătar, chifle hoagie, sos teriyaki baste și glazură și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Sandvișuri Cu Carne De Vită La Grătar Cu Aragaz Lent, Sandvișuri Cu Grătar Cu Aragaz Lent-Carne De Vită, și Sandvișuri cu grătar de vită și porc cu aragaz lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie antiaderentă de 12 inci sau cuptor olandez, carne de vită măcinată maro la foc mediu 8 până la 10 minute sau până când este gătită bine, amestecând frecvent.
În aragazul lent de 3 1/2 până la 4 litri, amestecați carnea de vită măcinată gătită și ingredientele rămase, cu excepția chiflelor.
Capac; gatiti la foc mic setarea 4-6 ore.
Pentru a servi, amestecați amestecul de carne de vită. Lingură 1/2 cană amestec de carne de vită în fiecare chiflă.