Sandvișuri De Vită Cu Grătar Afumat Cu Aragaz Lent

Sandvișuri De Vită Cu Grătar Afumat Cu Aragaz Lent
Rețeta sandvișurilor de vită cu grătar afumat cu aragaz lent este gata în aproximativ 4 ore și 15 minute și este cu siguranță un remarcabil fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru $2.0 pe portie, obțineți un fel principal care servește 10. O porție conține 411 calorii, 31g de proteine, și 8g de grăsime. Dacă aveți la îndemână sos de grătar, chifle hoagie, sos teriyaki baste și glazură și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Sandvișuri Cu Carne De Vită La Grătar Cu Aragaz Lent, Sandvișuri Cu Grătar Cu Aragaz Lent-Carne De Vită, și Sandvișuri cu grătar de vită și porc cu aragaz lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În tigaie antiaderentă de 12 inci sau cuptor olandez, carne de vită măcinată maro la foc mediu 8 până la 10 minute sau până când este gătită bine, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se scurge bine.
3
În aragazul lent de 3 1/2 până la 4 litri, amestecați carnea de vită măcinată gătită și ingredientele rămase, cu excepția chiflelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
4
Capac; gatiti la foc mic setarea 4-6 ore.
5
Pentru a servi, amestecați amestecul de carne de vită. Lingură 1/2 cană amestec de carne de vită în fiecare chiflă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Grătarul poate fi asociat cu vinul Zinfandel și rosul. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Ai putea încerca St. Francis Old Vines Zinfandel. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
St. Francis Vechi Viță De Vie Zinfandel
St. Francis Vechi Viță De Vie Zinfandel
Un clasic vechi viță de vie Zinfandel care aduce un omagiu patrimoniului său, acest vin oferă arome de cutie de trabuc, piper și condimente. Aromele de cireș negru copt și fasole de vanilie sunt urmate de un finisaj lung și delicios.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate9
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista