Sandvișuri de vinete cu spanac și Fontina
Sandwich-uri de vinete cu spanac și Fontinan este un fără gluten rețetă cu 7 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 272 calorii. Pentru $2.39 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână brânză fontina, vinete, spanac și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare includ Vinete, Ardei Roșu Și Fontina Panini Cu Salată De Spanac, Pizza cu vinete, roșii și Fontina, și Panini de vinete, Fontinan și roșii.
Instrucțiuni
Presărați vinetele cu 1/2 linguriță de sare.
Așezați jumătate de vinete pe o foaie de copt; se fierbe 5 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor. Repetați procedura cu vinetele rămase.
Aduceți apa la fiert într-un cuptor olandez mare.
Adăugați spanac; acoperiți și gătiți 2 minute sau până se ofilesc.
Așezați spanacul pe mai multe straturi de prosoape de hârtie; acoperiți cu prosoape de hârtie suplimentare.
Lăsați să stea 5 minute, apăsând ocazional. Tăiați gros spanacul.
Încălziți o tigaie medie acoperită cu spray de gătit la foc mediu.
Adăugați ceapa, ardeiul roșu și usturoiul; gatiti 4 minute sau pana cand ceapa este frageda, amestecand ocazional. Se amestecă sucul de lămâie; gatiti 30 de secunde sau pana se evapora lichidul.
Combinați amestecul de ceapă și spanacul tocat într-un castron; se amestecă 1/2 linguriță sare și piper negru.
Combinați fontina și parmezanul într-un castron mic. Lucrând cu 1 felie de vinete la un moment dat, întindeți aproximativ 2 1/2 linguri amestec de spanac uniform peste fiecare dintre cele 14 felii de vinete; presărați fiecare cu aproximativ 2 lingurițe amestec de brânză. Acoperiți cu feliile de vinete rămase și apăsați ușor împreună.
Combinați laptele și albușurile într-un castron mediu, amestecând cu un tel. Lucrând cu 1 sandviș odată, periați ambele părți ale fiecărui sandviș cu amestec de lapte și dragați în mămăligă.
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați jumătate de sandvișuri; gatiti 5 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste. Repetați procedura cu 2 lingurițe de ulei și sandwich-uri rămase.
Se servește cu pene de lămâie.