Sandvișuri De Vafe Cu Pâine Prăjită Cu Scorțișoară Umplute

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișurile cu vafe umplute cu scorțișoară. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 526 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, scorțișoară măcinată, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Mini Grâu Integral Scorțișoară Pâine Prăjită Franceză Waffle Dunkers, Pâine Prăjită Cu Scorțișoară Crunch Pâine Prăjită Franceză Umplută Cu Mere Acoperită Cu Mere, și Pâine Prăjită Franceză Umplută Cu Mere De Scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Răspândiți alune pe 2 felii de pâine.
Întindeți crema de brânză pe alte 2 felii de pâine. Apăsați împreună 1 din fiecare, umplând părțile împreună, făcând 2 sandvișuri.
Într-un castron puțin adânc, bateți oul, laptele, zahărul, vanilia și scorțișoara cu furculița sau bateți până se amestecă bine. Zdrobiți cerealele; așezați într-un alt vas superficial.
Filtru de vafe de căldură; ungeți cu ulei vegetal sau scurtare. Înmuiați ambele părți ale 1 sandviș în amestec de ouă. Scufundați ambele părți în cereale zdrobite, bătând ușor pentru a acoperi; așezați pe aparatul de vafe. Închideți capacul aparatului de vafe.
Coaceți 2 până la 4 minute sau până se rumenesc. Îndepărtați cu grijă sandwich-ul de vafe. Repetați cu sandwich-ul rămas.
Tăiați sandvișurile în triunghiuri și serviți.