Sandvișuri De Somn Carolina

Sandvișuri De Somn Carolina
Sandvișurile Carolina Catfish ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,19 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 470 calorii, 35g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână margarină, salată de varză și morcovi, file de somn și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma făina de porumb galbenă, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Din Făină De Porumb ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare sunt Carolina Tras-Sandwich-Uri De Porc, Carolina A Tras Sandvișuri De Porc, și Sandvișuri pentru grătar în stil Carolina.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-un vas superficial. Dragați fileurile de somn în amestecul de făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De SomnFileuri De Somn
Opțional Busuioc Proaspăt Feliat SubțireOpțional Busuioc Proaspăt Feliat Subțire
2
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
3
Adăugați fileuri de somn și gătiți timp de 5 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De SomnFileuri De Somn
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4
Scoateți fileurile de somn de pe foc și păstrați-le la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De SomnFileuri De Somn
5
Combinați salata de varză și pansamentul.
6
Se taie hoagie role în jumătate orizontal, și lingura 1/2 cana slaw peste jumătățile de jos de role. Completați fiecare cu 1 file și blaturi de rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 8 PruneLa 8 Prune

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru somn. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca prospera Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate66
Revista