Sandvișuri de pui și cârnați cu ardei gras sotat și salată Germană de cartofi

Pui și cârnați sandwich-uri cu ardei gras sote și salată de cartofi germană ar putea fi doar Europene rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 45g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 687 calorii. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $ 3.2 pe portie. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de jumătăți rezervate de piept de pui, ceapă, oțet balsamic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până oțet de mere ai putea urma acest curs principal cu tort de prune fără ouă , cum se face tortul de prune ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este extraordinar. Încercați Ardei grași umpluți cu cârnați italieni de pui, orez și spanac, Salată Germană de cartofi cu cârnați, și Saut cotlete de curcan cu sparanghel si ardei gras rosu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Se adaugă ardeii grași și se sotează 5 minute, până se înmoaie.
Scoateți jumătate din ardei din tigaie și dați deoparte.
Se adaugă ceapa și se sotează 3 minute, până se înmoaie.
Adăugați pui feliat și cârnați și oțet balsamic. Gatiti 2 minute pentru a incalzi. Condimentează, după gust, cu sare și piper negru.
Folosind clești, aranjați amestecul pe role. Refrigerați ardeii grași rămași pentru o altă rețetă.
Pentru salata de cartofi:pentru a face salata de cartofi, așezați cartofii într-o cratiță mare și turnați peste suficientă apă pentru a acoperi. Set tigaie la foc mare și se aduce la fierbere. Se fierbe 8 minute, până când furculița se înmoaie.
Se scurge și, în timp ce este încă cald, se transferă într-un castron mare și se adaugă ceapă, slănină gătită, oțet și ulei. Condimentează, după gust, cu sare și piper negru.