Sandvișuri De Pui În Stil Toscan Cu Aragaz Lent
Sandvișurile de pui în stil toscan cu aragaz lent sunt un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,14 USD pe porție. O porție conține 225 calorii, 19g de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, căței de usturoi, ardei gras prăjit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pui Toscan Cremos Cu Aragaz Lent, Slow Cooker Bbq Sandwich-Uri De Pui, și Slow Cooker BBQ Sandwich-uri de pui.
Instrucțiuni
Așezați coapsele de pui în aragaz lent de 3 1/2 sau 4 litri.
Se presară cu usturoi, fâșii de piper prăjite și sare.
Capac; gătiți la setare scăzută timp de 6 până la 7 ore.
Chiar înainte de servire, scoateți puiul din aragazul lent; așezați pe farfurie mare. Tăiați puiul cu 2 furculițe; reveniți la aragazul lent și amestecați bine.
Într-un castron mic, combinați maioneza și pesto; Se amestecă bine.
Tăiați focaccia în 6 pene; împărțiți fiecare în jumătate.
Întindeți părțile tăiate cu amestec de maioneză. Cu lingura cu fante, așezați aproximativ 1/3 cană de amestec de pui pe jumătatea inferioară a fiecărei pene focaccia. Completați fiecare cu felie de roșii și jumătate superioară de focaccia.