Sandvișuri de porc la grătar cu ceapă roșie murată

Sandvișurile de porc la grătar cu ceapă roșie murată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 2,16 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 550 calorii, 39G de proteine, și 26g de grăsime pe porție. 9 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, filete de porc, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, care este solid. Rețete similare sunt Sandvișuri de porc la grătar cu ceapă roșie murată, Sandvișuri De Porc La Grătar, și Sandvișuri De Porc La Grătar.
Instrucțiuni
Așezați ceapa feliată într-un castron mediu.
Se toarnă apă clocotită peste.
Lăsați să stea 10 minute; se scurge bine, apoi se întoarce în castron.
Adăugați suc, oțet și sare și amestecați pentru a amesteca. Acoperiți și răciți cel puțin 2 ore și până la 1 zi.
Se taie usturoiul cu sare pentru a lipi; răzuiți în castron mic.
Adăugați sos de grătar, suc de portocale și suc de lămâie în castron. Treceți treptat în ulei. Condimentează vinaigreta după gust cu piper. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.
Amestecați piperul, boia afumată și sarea într-un castron mic.
Presărați amestecul de condimente uniform peste ambele filete.
Lăsați să stea cel puțin 30 de minute și până la 2 ore.
Spray grătar cu spray antiaderent. Pregătiți grătarul (căldură mare). Filetele de grătar neacoperite 5 minute, rostogolindu-se pentru a arde toate părțile. Acoperiți grătarul și continuați să gătiți până când termometrul introdus în cea mai groasă parte înregistrează 145 F, rotindu-se des și deplasându-se în partea mai rece a grătarului, după cum este necesar, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Transferați pe placa de tăiat; lăsați să se odihnească 10 minute.
Tăiați subțire filetele în cruce în runde. Carne de porc movilă pe fundul ruloului. Se acoperă cu felii de ceapă bine scurse, apoi se stropesc cu vinetă. Acoperiți cu blaturi și serviți, trecând separat felii suplimentare de ceapă și vinaigretă.