Sandvișuri de porc la grătar cu ceapă roșie murată

Sandvișuri de porc la grătar cu ceapă roșie murată
Sandvișurile de porc la grătar cu ceapă roșie murată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 2,16 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 550 calorii, 39G de proteine, și 26g de grăsime pe porție. 9 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, filete de porc, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, care este solid. Rețete similare sunt Sandvișuri de porc la grătar cu ceapă roșie murată, Sandvișuri De Porc La Grătar, și Sandvișuri De Porc La Grătar.

Instrucțiuni

1
Așezați ceapa feliată într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Se toarnă apă clocotită peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Lăsați să stea 10 minute; se scurge bine, apoi se întoarce în castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Adăugați suc, oțet și sare și amestecați pentru a amesteca. Acoperiți și răciți cel puțin 2 ore și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1
Se taie usturoiul cu sare pentru a lipi; răzuiți în castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Adăugați sos de grătar, suc de portocale și suc de lămâie în castron. Treceți treptat în ulei. Condimentează vinaigreta după gust cu piper. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1
Amestecați piperul, boia afumată și sarea într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Presărați amestecul de condimente uniform peste ambele filete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
3
Lăsați să stea cel puțin 30 de minute și până la 2 ore.
4
Spray grătar cu spray antiaderent. Pregătiți grătarul (căldură mare). Filetele de grătar neacoperite 5 minute, rostogolindu-se pentru a arde toate părțile. Acoperiți grătarul și continuați să gătiți până când termometrul introdus în cea mai groasă parte înregistrează 145 F, rotindu-se des și deplasându-se în partea mai rece a grătarului, după cum este necesar, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Transferați pe placa de tăiat; lăsați să se odihnească 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6
Tăiați subțire filetele în cruce în runde. Carne de porc movilă pe fundul ruloului. Se acoperă cu felii de ceapă bine scurse, apoi se stropesc cu vinetă. Acoperiți cu blaturi și serviți, trecând separat felii suplimentare de ceapă și vinaigretă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista