Sandvișuri de porc la grătar cu ceapă roșie murată

Sandvișurile de porc la grătar cu ceapă roșie murată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 569 calorii, 39G de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați filete de porc, rulouri de ceapă, sare kosher grosieră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma oțetul alb distilat, puteți urma acest fel principal cu Mini Pavlovas Cu Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Sandvișuri De Porc La Grătar, Sandvișuri De Porc La Grătar, și Sandvișuri De Porc La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ceapa feliată într-un castron mediu.
Se toarnă apă clocotită peste.
Lăsați să stea 10 minute; se scurge bine, apoi se întoarce în castron.
Adăugați suc, oțet și sare și amestecați pentru a amesteca. Acoperiți și răciți cel puțin 2 ore și până la 1 zi.
Se taie usturoiul cu sare pentru a lipi; răzuiți în castron mic.
Adăugați sos de grătar, suc de portocale și suc de lămâie în castron. Treceți treptat în ulei. Condimentează vinaigreta după gust cu piper. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.
Amestecați piperul, boia afumată și sarea într-un castron mic.
Presărați amestecul de condimente uniform peste ambele filete.
Lăsați să stea cel puțin 30 de minute și până la 2 ore.
Spray grătar cu spray antiaderent. Pregătiți grătarul (căldură mare). Filetele de grătar neacoperite 5 minute, rostogolindu-se pentru a arde toate părțile. Acoperiți grătarul și continuați să gătiți până când termometrul introdus în cea mai groasă parte înregistrează 63°, întorcându-se des și mutându-se în partea mai rece a grătarului, după cum este necesar, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Transferați pe placa de tăiat; lăsați să se odihnească 10 minute.
Tăiați subțire filetele în cruce în runde. Carne de porc movilă pe fundul ruloului. Se acoperă cu felii de ceapă bine scurse, apoi se stropesc cu vinetă. Acoperiți cu blaturi și serviți, trecând separat felii suplimentare de ceapă și vinaigretă.