Sandvișuri De Porc Kalua Cu Aragaz Lent

Sandvișuri De Porc Kalua Cu Aragaz Lent
Slow-aragaz Kalua sandwich-uri de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 16 porții cu 567 calorii, 33g de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de fripturi de porc, sare de mare grosieră, fum lichid și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 ore și 10 minute. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Sandvișuri De Porc Kalua Cu Aragaz Lent, Slow Cooker Kalua Sandwich-Uri De Porc Cu Slaw Asiatic Crocant, și Carne De Porc Kalua Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți fante de 1 inch peste fiecare friptură de porc. Frecați 1 lingură de sare pe fiecare, asigurându-vă că obțineți fiecare zonă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
2
Puneți carnea de porc în aragaz lent de 3 până la 4 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
3
Se toarnă 1 lingură de fum lichid pe fiecare; frecați toată carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fum LichidFum Lichid
Carne De PorcCarne De Porc
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
4
Capac; gatiti la foc mic setare 14 ore.
5
Scoateți carnea de porc din aragazul lent; așezați pe tăbliță sau farfurie mare. Tăiați carnea de porc cu furculiță; serviți în chifle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Aragaz LentAragaz Lent
DificultateExpert
Gata În14 hrs, 10 m.
Porții16
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista