Sandvișuri De Porc Kalua Cu Aragaz Lent
Slow-aragaz Kalua sandwich-uri de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 16 porții cu 567 calorii, 33g de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de fripturi de porc, sare de mare grosieră, fum lichid și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 ore și 10 minute. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Sandvișuri De Porc Kalua Cu Aragaz Lent, Slow Cooker Kalua Sandwich-Uri De Porc Cu Slaw Asiatic Crocant, și Carne De Porc Kalua Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți fante de 1 inch peste fiecare friptură de porc. Frecați 1 lingură de sare pe fiecare, asigurându-vă că obțineți fiecare zonă.
Puneți carnea de porc în aragaz lent de 3 până la 4 litri.
Se toarnă 1 lingură de fum lichid pe fiecare; frecați toată carnea de porc.
Capac; gatiti la foc mic setare 14 ore.
Scoateți carnea de porc din aragazul lent; așezați pe tăbliță sau farfurie mare. Tăiați carnea de porc cu furculiță; serviți în chifle.