Sandvișuri de miel la grătar cu ceapă de primăvară la grătar cu salvie aioli și tapenadă de roșii uscate la soare

Sandvișurile de miel la grătar cu ceapă de primăvară la grătar cu salvie aioli și tapenadă de roșii uscate ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă $ 3.19 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 75g de grăsime, și un total de 810 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți cimbru, suc de lămâie, maioneză și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Sandvișuri de miel la grătar cu ceapă verde la grătar, Muschiulet de vita la gratar cu ceapa de primavara la gratar, și Tandoori la grătar - Umăr de miel marinat cu iaurt cu ceapă la grătar și fasole verde.
Instrucțiuni
Folosind un cuțit ascuțit, tăiați fante de 1/2 inci peste tot mielul. Introduceți felii de usturoi în fante.
Ungeți mielul cu 1/4 cană de ulei de măsline și presărați cu ierburi.
Se pune într-un vas de copt, se acoperă și se lasă la marinat la frigider peste noapte.
Ungeți ceapa verde cu o parte din uleiul rămas și condimentați cu sare și piper după gust. Grătați timp de 2 până la 3 minute pe fiecare parte până când este aproape gătit.
Scoateți mielul din marinată și condimentați cu sare și piper după gust. Grătați mielul până când partea cea mai groasă înregistrează 135 de grade F. pentru mediu rar, întorcându-se ocazional, aproximativ 30 de minute.
Transferați pe un platou și cort cu folie.
Lăsați să stea 10 minute.
Ungeți pâinea cu o parte din uleiul de măsline și grătați, tăiați cu fața în jos până se rumenesc ușor, aproximativ 1 minut.
Tăiați mielul în diagonală în felii subțiri.
Se servește cu ceapă verde, aioli și tapenade.
Sage Aioli: piure de usturoi, ulei și salvie într-un robot de bucătărie până la neted.
Adăugați maioneza și sucul de lămâie și procesați până se combină. Condimentează cu sare și piper după gust.
Combinați toate ingredientele într-un robot de bucătărie și procesați până se omogenizează. Condimentează cu sare și piper după gust.