Sandvișuri de Halibut cu sos Tartar
Nevoie de un fel principal fără lactate și pescatarian? Sandvișurile cu Halibut cu sos Tartar ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 328 calorii, 36g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $ 6.43 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți frunze de salată romaine, chifle de hamburger, șobolani și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Sandvișuri de Halibut cu sos Tartar picant, Ranch Halibut cu sos Tartar de lămâie-pătrunjel, și Bețișoare de pește Halibut cu sos Tartar de mărar-caper.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mic, amestecând bine.
Presărați fileurile de pește uniform cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Înveliți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați fileuri de pește în tigaie; sotati 4 minute pe fiecare parte sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Întindeți 1 lingură de amestec de maioneză pe partea tăiată a fiecărei jumătăți de chiflă. Linia de jos jumătate din fiecare chiflă cu 1 jumătate de frunze de salată romaine și 1 felie de roșii. Topiți fiecare porție cu 1 file.
Așezați jumătățile superioare de chifle pe sandvișuri.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Skyfall Pinot Gris. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.