Sandvișuri de Alep-piper-carne de porc și fenicul

Sandvișurile Alep-Pepper-porc-și-fenicul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 123 calorii, 13g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de bulb de fenicul, oțet de vin, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Ardei Alep–carne de porc prăjită cu vinetă de șalotă, Ardei Alep-carne de porc prăjită cu vinetă de șalotă, și Pui de ardei Alep din curcan.
Instrucțiuni
Faceți 6 tăieturi în carnea de porc, la o distanță de 1 inch, tăind cea mai mare parte a drumului prin carne. Frecați carnea de porc peste tot cu sarea. Frecați carnea de porc cu usturoiul și apoi cu ardeiul de Alep, acoperind complet carnea. Înfășurați carnea de porc în plastic și dați-o la frigider peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 32
Puneți carnea de porc într-un vas de copt suficient de mare pentru a o ține și adăugați 1/4 cană de apă. Acoperiți carnea de porc cu hârtie pergament și apoi acoperiți bine cu folie.
Coaceți aproximativ 2 1/2 ore, până când carnea este foarte fragedă.
Se toarnă toate sucurile de prăjire, cu excepția a 1/4 cană, într-un castron și se rezervă.
Stropiți carnea de porc cu oțetul, acoperiți cu folie și coaceți timp de 10 minute.
Scoateți carnea de porc din cuptor și lăsați-o să se odihnească, acoperită, timp de 10 minute.
Într-un castron mare, amestecați uleiul de măsline cu sucul de lămâie și condimentați cu sare și piper negru.
Adăugați feniculul și rucola și aruncați.
Aruncați orice grăsime și gristle din carnea de porc. Tăiați carnea în bucăți mari și aruncați cu sucurile de tigaie și sucurile rezervate. Îngrămădiți carnea pe rulouri, acoperiți cu salata de fenicul și serviți.