Sandvișuri Cubaneze De Curcan La Grătar

Sandvișurile cubaneze de curcan la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 836 calorii, 36g de proteine, și 57G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.41 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de zahăr, unt, sos de chili și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Sandvișuri Cu Șuncă Și Curcan În Stil Cubanez, Sandvișuri Cubaneze La Grătar, și Sandvișuri Presate Cu Carne De Porc Cubaneză La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă 1/2 cană de maioneză și sos de chili într-un castron mic.
Se amestecă 1/2 cană de maioneză, mentă și următoarele 4 ingrediente într-un alt castron mic.
Întindeți maioneza de chili pe părțile tăiate ale pâinii. Completați fiecare jumătate de jos a pâinii cu 1 felie de brânză, felii de șuncă și 1 felie de curcan.
Presărați curcanul cu sare și piper. Puneți maioneză de mentă peste curcan. Se acoperă cu brânza rămasă și jumătățile superioare de pâine.
Lucrând în loturi, topiți 2 linguri de unt în grătar mare la foc mediu.
Adăugați 3 sandwich-uri; top cu bucată de folie.
Așezați o tigaie metalică de 13x9x2 inci deasupra sandvișurilor. Umpleți tigaia cu 6 până la 8 kilograme de conserve și gătiți până când pâinea se rumeneste, aproximativ 4 minute.
Scoateți tava cu greutăți și folie.
Transferați sandvișurile pe suprafața de lucru. Topiți 1 lingură de unt în grătar. Întoarceți sandvișurile pe grătar. Înlocuiți folia și tigaia cu greutăți. Continuați să gătiți până când brânza se topește și sandvișurile se rumenesc pe a doua parte, aproximativ 4 minute. Repetați cu untul rămas și sandvișurile.
Se taie în jumătate; servi.