Sandvișuri Cubaneze
Sandvișurile cubaneze ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,1 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 460 calorii. Dacă aveți la îndemână brânză elvețiană, maioneză, muștar și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Sandvișuri cubaneze și glisoare cubaneze, Sandvișuri Cubaneze, și Sandvișuri Cubaneze pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200 F și aranjați un suport în mijloc.
Tăiați pâinea pe jumătate orizontal și deschideți-o ca o carte.
Întindeți maioneza, dacă folosiți, pe bucata de pâine de jos.Așezați uniform șunca și carnea de porc prăjită deasupra maionezei. Aranjați uniform brânza și murăturile pe carne.
Întindeți muștarul pe bucata superioară de pâine și închideți sandvișul. Apăsați ușor pe partea de sus pentru a compacta ușor sandvișul.
Tăiați-l în jumătate transversal; puneți ambele jumătăți deoparte.
Așezați 2 foi de folie de aluminiu (Lungime de 20 inci) pe o suprafață de lucru.
Ungeți jumătate din untul topit pe vârfurile sandvișurilor.
Așezați fiecare sandwich cu unt în jos pe foile de folie.
Ungeți fundul sandvișurilor cu untul rămas. Îndoiți folia în jurul sandvișurilor pentru a le încadra complet.
Încălziți o tigaie mare la foc mic până când este fierbinte, aproximativ 4 minute.
Așezați 1 sandviș învelit în tigaie.
Așezați o tigaie din fontă, un cuptor olandez sau o oală grea pe sandviș, împingeți în jos tigaia sau oala pentru a compacta în continuare cubano-ul și gătiți netulburat timp de 10 minute.
Scoateți tigaia sau oala (atenție: poate fi fierbinte). Întoarceți sandvișul și așezați tigaia sau oala înapoi deasupra. Gătiți netulburat până când brânza s-a topit și sandvișul este încălzit, încă aproximativ 10 minute.
Scoateți la cuptor și repetați cu al doilea sandviș. Când ambele sunt gata, scoateți folia, tăiați-o în bucăți și serviți.