Sandvișurile cubaneze ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,1 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 460 calorii. Dacă aveți la îndemână brânză elvețiană, maioneză, muștar și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Sandvișuri cubaneze și glisoare cubaneze, Sandvișuri Cubaneze, și Sandvișuri Cubaneze pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 200 F și aranjați un suport în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tăiați pâinea pe jumătate orizontal și deschideți-o ca o carte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
3
Întindeți maioneza, dacă folosiți, pe bucata de pâine de jos.Așezați uniform șunca și carnea de porc prăjită deasupra maionezei. Aranjați uniform brânza și murăturile pe carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Mustar Preparat, Optional
4
Întindeți muștarul pe bucata superioară de pâine și închideți sandvișul. Apăsați ușor pe partea de sus pentru a compacta ușor sandvișul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
5
Tăiați-l în jumătate transversal; puneți ambele jumătăți deoparte.
6
Așezați 2 foi de folie de aluminiu (Lungime de 20 inci) pe o suprafață de lucru.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
7
Ungeți jumătate din untul topit pe vârfurile sandvișurilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
8
Așezați fiecare sandwich cu unt în jos pe foile de folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
9
Ungeți fundul sandvișurilor cu untul rămas. Îndoiți folia în jurul sandvișurilor pentru a le încadra complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
10
Încălziți o tigaie mare la foc mic până când este fierbinte, aproximativ 4 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
11
Așezați 1 sandviș învelit în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
12
Așezați o tigaie din fontă, un cuptor olandez sau o oală grea pe sandviș, împingeți în jos tigaia sau oala pentru a compacta în continuare cubano-ul și gătiți netulburat timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Creveți Sotați, Decojiți
13
Scoateți tigaia sau oala (atenție: poate fi fierbinte). Întoarceți sandvișul și așezați tigaia sau oala înapoi deasupra. Gătiți netulburat până când brânza s-a topit și sandvișul este încălzit, încă aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoi
14
Scoateți la cuptor și repetați cu al doilea sandviș. Când ambele sunt gata, scoateți folia, tăiați-o în bucăți și serviți.