Sandvișuri cu șuncă la grătar și Gouda cu Friscrode și ceapă caramelizată

Sunca la gratar si sandwich-uri Gouda cu Friso si ceapa caramelizata ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 2 și costă 2,25 USD pe porție. O porție conține 349 calorii, 22g de proteine, și 25g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de unt, brânză gouda, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Sandvișuri Merguez la grătar cu ceapă roșie caramelizată, Sandvișuri cu friptură de flanc la grătar cu ceapă caramelizată și ciuperci, și Sandvișuri Merguez la grătar cu ceapă caramelizată, Manchego și maioneză Harissa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Se adauga ceapa; saut 5 minute. Reduceți focul la mediu-mic; acoperiți și gătiți până când ceapa este foarte fragedă și aurie, amestecând frecvent, cu aproximativ 25 de minute mai mult. Se condimentează cu sare și piper. Se răcește ușor.
Așezați pâinea, cu untul în jos, pe platou. Împărțiți ceapa, șunca, brânza și frisonul între felii de pâine. Topiți fiecare cu o altă felie de pâine; unt felii de top.
Încălziți o altă tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați sandvișuri și gătiți până când pâinea se rumeneste și brânza se topește, apăsând ocazional cu spatula, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Tăiați sandvișurile pe jumătate în diagonală și serviți imediat.