Sandvișuri cu șuncă deschisă, Cheddar și unt de mere

Sandvișuri cu șuncă deschisă, Cheddar și unt de mere
Sandvișurile cu șuncă deschisă, Cheddar și unt de mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 471 calorii, 34G de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $4.45 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți brânză cheddar, șuncă de pădure, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma untul de mere, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Cu Pinwheel Cu Unt De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Sandvișuri cu unt și ridiche cu față deschisă, Cheddar De Curcan Cu Față Deschisă Se Topește, și Sandvișuri Caprese cu față deschisă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Periați partea tăiată a rulourilor ciabatta cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciabatta RollCiabatta Roll
Ulei De GătitUlei De Gătit
2
Așezați rulourile, tăiate cu fața în sus, pe foaia de copt. Se fierbe până când rulourile încep să se rumenească în jurul marginilor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Întindeți untul de mere și muștarul pe fiecare jumătate de rulou. Se acoperă cu șuncă, apoi brânză. Se fierbe până se topește brânza și începe să se rumenească în pete, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De MereUnt De Mere
MuștarMuștar
BrânzăBrânză
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
RolaRola
șuncășuncă
4
Se presară cu arpagic și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista