Sandvișuri cu șuncă deschisă, Cheddar și unt de mere

Sandvișurile cu șuncă deschisă, Cheddar și unt de mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 471 calorii, 34G de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $4.45 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți brânză cheddar, șuncă de pădure, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma untul de mere, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Cu Pinwheel Cu Unt De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Sandvișuri cu unt și ridiche cu față deschisă, Cheddar De Curcan Cu Față Deschisă Se Topește, și Sandvișuri Caprese cu față deschisă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Periați partea tăiată a rulourilor ciabatta cu ulei.
Așezați rulourile, tăiate cu fața în sus, pe foaia de copt. Se fierbe până când rulourile încep să se rumenească în jurul marginilor, aproximativ 2 minute.
Întindeți untul de mere și muștarul pe fiecare jumătate de rulou. Se acoperă cu șuncă, apoi brânză. Se fierbe până se topește brânza și începe să se rumenească în pete, aproximativ 2 minute.
Se presară cu arpagic și se servește.