Sandvișuri Cu Înghețată De Lămâie-Zmeură
Lemon-Raspberry Ice Cream Sandwich-uri este un vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 140 de calorii. Această rețetă servește 30 și costă 27 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, zahăr, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Înghețată Cremoasă De Lămâie, Sandvișuri Cu Prăjituri Cu Zmeură Cu Lămâie, și Sandvișuri Cu Înghețată De Zmeură.
Instrucțiuni
Într-un castron, bateți făina, praful de copt și sarea. Folosiți mixerul electric la viteză medie-mare pentru a bate untul și 1 cană de zahăr până când este ușor și pufos, aproximativ 2 minute. Răsturnați părțile laterale ale bolului cu o spatulă de cauciuc.
Adăugați oul, sucul de lămâie, coaja și vanilia și amestecați bine. La viteza cea mai mică, adăugați încet amestecul de făină, bătând doar până se formează un aluat moale. Împărțiți aluatul în 2 discuri plate. Înfășurați fiecare disc în folie de plastic; răciți cel puțin 3 ore.
Așezați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți la 204°. tapetați 2 foi de copt cu pergament.
Scoateți un disc din frigider și lăsați să se înmoaie ușor. Pe o suprafață făinoasă, întindeți aluatul la o grosime de 1/4 inch. Folosind un tăietor de prăjituri de 3 inci, decupați cât mai multe cookie-uri posibil. Adunați și răsturnați resturile de aluat; tăiați mai multe fursecuri.
Transferați cookie-urile pe foi de copt, distanțându-le la 1 inch.
Coaceți până când marginile sunt ușor maronii, 8 până la 11 minute, schimbând foile de copt de sus în jos și din față în spate la jumătatea drumului.
Lăsați să se răcească pe foi pe rafturi de sârmă timp de 2 minute, apoi transferați cookie-urile în rafturi pentru a se răci complet. Repetați cu aluatul rămas.
Tapetați o foaie de copt cu pergament; se pune la congelator.
Scoateți sorbetul din congelator și lăsați să se înmoaie ușor. Întindeți ușor o lingură de sorbet în centrul unui cookie, cu partea de jos în sus. Sus cu un alt cookie, partea de jos în jos; apăsați ușor împreună.
Așezați pe foaia de copt în congelator. Repetați până când toate sandvișurile au fost umplute. Congelați sandvișurile până când sorbetul este ferm, aproximativ 30 de minute. (Pentru depozitare mai lungă, înfășurați sandvișurile în folie de plastic după ce sunt ferme.)
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru desertul înghețat. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "