Sandvișuri Cu Înghețată De Lămâie-Zmeură

Sandvișuri Cu Înghețată De Lămâie-Zmeură
Lemon-Raspberry Ice Cream Sandwich-uri este un vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 140 de calorii. Această rețetă servește 30 și costă 27 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, zahăr, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Înghețată Cremoasă De Lămâie, Sandvișuri Cu Prăjituri Cu Zmeură Cu Lămâie, și Sandvișuri Cu Înghețată De Zmeură.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, bateți făina, praful de copt și sarea. Folosiți mixerul electric la viteză medie-mare pentru a bate untul și 1 cană de zahăr până când este ușor și pufos, aproximativ 2 minute. Răsturnați părțile laterale ale bolului cu o spatulă de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați oul, sucul de lămâie, coaja și vanilia și amestecați bine. La viteza cea mai mică, adăugați încet amestecul de făină, bătând doar până se formează un aluat moale. Împărțiți aluatul în 2 discuri plate. Înfășurați fiecare disc în folie de plastic; răciți cel puțin 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
VanilieVanilie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
FolieFolie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
3
Așezați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți la 204°. tapetați 2 foi de copt cu pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
4
Scoateți un disc din frigider și lăsați să se înmoaie ușor. Pe o suprafață făinoasă, întindeți aluatul la o grosime de 1/4 inch. Folosind un tăietor de prăjituri de 3 inci, decupați cât mai multe cookie-uri posibil. Adunați și răsturnați resturile de aluat; tăiați mai multe fursecuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
5
Transferați cookie-urile pe foi de copt, distanțându-le la 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Se presară cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
7
Coaceți până când marginile sunt ușor maronii, 8 până la 11 minute, schimbând foile de copt de sus în jos și din față în spate la jumătatea drumului.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
8
Lăsați să se răcească pe foi pe rafturi de sârmă timp de 2 minute, apoi transferați cookie-urile în rafturi pentru a se răci complet. Repetați cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
9
Tapetați o foaie de copt cu pergament; se pune la congelator.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Scoateți sorbetul din congelator și lăsați să se înmoaie ușor. Întindeți ușor o lingură de sorbet în centrul unui cookie, cu partea de jos în sus. Sus cu un alt cookie, partea de jos în jos; apăsați ușor împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
SorbetSorbet
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
11
Așezați pe foaia de copt în congelator. Repetați până când toate sandvișurile au fost umplute. Congelați sandvișurile până când sorbetul este ferm, aproximativ 30 de minute. (Pentru depozitare mai lungă, înfășurați sandvișurile în folie de plastic după ce sunt ferme.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
SorbetSorbet
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru desertul înghețat. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Revista