Sandvișuri Cu Înghețată Cu Tort De Morcovi
Această rețetă servește 8 și costă 78 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 481 calorii, 6g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Un amestec de ienibahar, zahăr brun, zară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 398 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Tort De Înghețată De Casă, Tort De Înghețată Cu Scorțișoară, și Tort De Înghețată Cu Rubarbă Fără Lactate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați un raft în mijlocul cuptorului și preîncălziți la 350 de grade F. Unt și făină o tigaie de pâine de dimensiuni standard, pusă deoparte.
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, condimentul și sarea într-un bol mediu de amestecare și bateți sau Cerneți pentru a combina, puneți deoparte.
Așezați ouăle într-un bol al unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriu pentru tel sau un bol de amestecare mediu dacă utilizați un mixer portabil. Bateți la cea mai mare viteză până când este ușor și pufos, aproximativ 5 minute. Reduceți viteza ușor și stropiți încet în ulei. Reduceți viteza la mediu și adăugați treptat zaharuri, reveniți la cea mai mare viteză pentru a rupe orice bucăți de zahăr brun. Reduceți viteza mixerului la mediu și stropiți în zară.
Opriți mixerul și adăugați amestecul uscat dintr-o dată, apoi amestecați la viteză medie-mică până când se combină, aproximativ 30 de secunde. Opriți mixerul și pliați în morcov, apoi răzuiți în tigaia pregătită.
Coaceți timp de 30 de minute, apoi întoarceți și coaceți până când o frigăruie sau un cuțit de tăiat introdus în centru iese curat, cu 25 până la 30 de minute mai mult. Tortul va fi foarte moale.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească în tigaie timp de 5 până la 10 minute, apoi rulați un cuțit în jurul marginii tigaiei și inversați pe o tigaie căptușită cu pergament pentru a se răci. Odată răcit la temperatura camerei, înfășurați în plastic și înghețați cel puțin 2 ore.
Odată ce tortul este înghețat solid, tăiați un capăt cu un cuțit zimțat. șaisprezece felii groase de 3/8 inci și depozitați ușor învelite în congelator până când sunt gata să asambleze sandvișuri.
Pentru Semifreddo: tapetați o tigaie cu folie de plastic, dați deoparte. În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru tel, combinați gălbenușurile de ou, 1/4 cană de zahăr și extractul de vanilie. Bateți la viteză mare până când este gros și ribbony. Cu mixer rulează pe scăzut, se adaugă treptat crema de branza, încorporând bine între fiecare adăugare.
Transferați într-un bol de amestecare mediu și curățați și uscați bine vasul și atașamentul biciului înainte de a continua.
Așezați albușurile de ou și sarea în vasul mixerului. Bateți pe a doua până la cea mai înaltă setare până la spumă, apoi turnați încet restul de 1/4 cană de zahăr și treceți la cea mai înaltă setare, bătând până la vârfuri strălucitoare și rigide. Îndoiți jumătate din bezea în amestec de cremă de brânză, apoi răzuiți amestecul de brânză în bezea rămasă și pliați cu grijă până se omogenizează.
Amestecul ar trebui să fie încă foarte aerisit și ribbony. Rapid și ușor ori în stafide și nuci, apoi racla în tigaie pregătit și acoperă suprafața ușor cu folie de plastic. Congelați cel puțin 8 ore sau peste noapte, până când este înghețat solid.
Îndepărtați stratul de suprafață al foliei de plastic din semifreddo. Pregătiți o placă mare sau o tăietură. Rulați un firicel de apă caldă de la robinet și țineți semifreddo lateral. Având grijă să nu introduceți apă în tigaie, treceți cu grijă, dar rapid, tigaia sub apă, apoi inversați semifreddo pe farfurie sau scândură. Dacă nu sunteți gata să asamblați sandvișuri, lăsați plasticul pe semifreddo și păstrați-l în congelator până când este gata.
Îndepărtați plasticul și folosiți un cuțit cald pentru a tăia un capăt înclinat, apoi tăiați în opt felii de 3/4 inch, ștergând cuțitul cu un prosop umed cald între tăieturi. Tăiați la 2 inci înălțime dacă semifreddo-ul dvs. a ieșit deosebit de înalt. Sandwich fiecare bucată de semifreddo între două bucăți de tort și înfășurați individual în plastic. A se păstra la congelator până la 2 săptămâni.