Sandvișurile cu înghețată cu rubarbă cu etaj dublu ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă $1.73 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 302 calorii. Este perfect pentru Ziua Mamei. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare, zmeură, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Sandvișuri Cu Înghețată Cu Rubarbă Cu Etaj, Sandvișuri Cu Roșii Cu Etaj, și Sandvișuri Cu Curcan Cu Caise Cu Etaj Dublu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Răzuiți semințele din fasolea de vanilie într-o cratiță medie grea; adăugați fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Vanilie
Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați rubarba (cu sucuri dacă folosiți congelate), 1 cană zahăr, 2 linguri sirop de porumb și un vârf de sare. Acoperiți tigaia și gătiți la foc mediu-mic până când rubarba este fragedă, aproximativ 10 minute. Se răcește; aruncați fasolea de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Vanilie
Sirop De Porumb
Rubarbă
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Puneți amestecul de rubarbă în blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rubarbă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați zmeură cu sucuri; pur amestec de approxide până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zmeură
5
Bateți gălbenușurile de ou, 1/2 cană de frișcă, restul de 1/2 cană de zahăr și 2 linguri de sirop de porumb într-o cratiță medie grea curată pentru a se amesteca bine. Amestecați amestecul la foc mediu-mic până când este suficient de gros pentru a acoperi lingura, aproximativ 7 minute (nu fierbeți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Sirop De Porumb
Gălbenuș De Ou
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
6
Se ia de pe foc.
7
Se amestecă în 2 1/3 cani rubarbă-zmeură pur apokroume. Puneți la frigider crema până la rece. Acoperiți și refrigerați restul de rubarbă-zmeură pur și simplu pentru sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zmeură
Cremă
Rubarbă
Sos
8
Procesați crema de rubarbă în producătorul de înghețată conform instrucțiunilor producătorului. Congelați în recipientul acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată
Cremă
Rubarbă
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețată
9
Așezați 8 bezea de fistic pe foaia de copt curată. Top fiecare bezea cu lingura de rubarbă-zmeura inghetata; aplatiza inghetata pentru a ajunge la marginea bezea. Acoperiți fiecare bezea acoperită cu înghețată cu o altă bezea și o altă lingură de înghețată; aplatizați pentru a ajunge la margine. Completați fiecare cu a treia bezea. Acoperiți și congelați sandvișurile cu înghețată până când sunt ferme, aproximativ 2 ore. (Se poate face cu 3 zile înainte. Păstrați înghețat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sandwich-uri Cu înghețată
înghețată
Nuci De Fistic
Zmeură
Rubarbă
Cremă
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
10
Tăiați sandvișurile în jumătate.
11
Așezați 2 jumătăți, cu laturile rotunjite în jos, pe farfurii.