Sandvișuri Cu Vinete La Cuptor

Sandvișuri Cu Vinete La Cuptor
Dacă aveți aproximativ 45 de minute pentru a petrece în bucătărie, sandwich-uri vinete coapte ar putea fi un uimitor lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4. Pentru 3,2 USD pe porție, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 619 calorii, 25g de proteine, și 26g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ouă, brânză de capră, frunze de busuioc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 66 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Sandvișuri Cu Vinete La Cuptor, Sandvișuri cu vinete coapte ale bucătarului John, și Sandvișuri Cu Vinete.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C). Înveliți două foi mari de copt cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Într-un castron mediu, amestecați firimiturile panko, sarea și 1/2 linguriță de piper. Într-un alt castron, amestecați oul și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Așezați făina într-un al treilea bol. Se acoperă fiecare felie de vinete cu făină, scuturând excesul, apoi se înmoaie în ou și, în cele din urmă, se acoperă cu pesmet panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Așezați pe foile de copt unse cu ulei.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
5
Coaceți timp de 12 minute în cuptorul preîncălzit, apoi întoarceți feliile și coaceți încă 12 minute, sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Scoateți din cuptor și răciți ușor, dar lăsați cuptorul pornit.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
În timp ce vinetele se coace, încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Adăugați ceapa; gatiti si amestecati pana aproape fraged, apoi adaugati usturoiul. Gatiti doar aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
9
Se ia de pe foc și se amestecă brânza de capră, brânza provolone, pătrunjelul și busuiocul. Condimentează cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProvoloneProvolone
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
10
Împărțiți amestecul de brânză între 8 felii de vinete (jumătate).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
11
Se întinde pentru a acoperi, apoi se acoperă cu feliile de vinete rămase, apăsând pentru a compacta. Reveniți la foile de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
12
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când vinetele sunt crocante, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
13
Așezați două sandvișuri pe fiecare farfurie de servire și stropiți cu melasă de rodie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melasă De RodieMelasă De Rodie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Revista