Sandvișuri cu unt și ridiche cu față deschisă

Sandvișuri cu unt și ridiche cu față deschisă
Sandvișurile cu unt și ridiche cu față deschisă sunt un vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție conține 52 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână baghetă diagonală groasă, sare kosher grosieră, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 8%. Rețete similare includ Sandvișuri cu unt și ridiche cu față deschisă, Sandvișuri cu șuncă deschisă, Cheddar și unt de mere, și Sandvișuri cu față deschisă cu unt de ridiche și trufe sau " tartine.

Instrucțiuni

1
Așezați ridichile într-un castron mediu cu apă cu gheață și răciți cel puțin 30 de minute și până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
RidicheRidiche
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Scurgeți ridichile și feliați subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RidicheRidiche
3
Se întinde generos untul peste felii de baghetă și se presară ușor cu sare de mare sau sare kosher grosieră. Aranjați feliile de ridiche deasupra feliilor de baghetă cu unt și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De MareSare De Mare
BaguetteBaguette
UntUnt
RidicheRidiche
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista