Sandvișuri Cu Tort De Crab

Nevoie de o felul principal pescatarian? Sandvișurile cu tort de Crab ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 408 calorii, 24g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $3.5 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, chifle sandwich cu ceapă, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sandvișuri Cu Tort De Crab, Sandvișuri cu tort de Crab dublu stivuite cu Avocado și slănină, și Sandvișuri Cu Crab pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 8 Ingrediente; pliați ușor în carne de crab. Formați amestecul de crab în 6 chiftele; dragă în 1/3 cană pesmet. Acoperiți și răciți 1 oră.
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; gătiți prăjituri de crab, în loturi, 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Se servește pe chifle cu sos Tartar și salată de varză.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.