Sandvișuri cu stafide
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încercați Sandvișurile cu stafide. Pentru 1,29 USD per porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8 g de proteine, 34 g de grăsimi și un total de 453 de calorii. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână pâine cu stafide, maioneză, nuci pecan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de mare de 33%. Rețete similare sunt Sandvișuri cu degete, Sandvișuri cu degete cu castraveți și Sandvișuri cu degete înfiorătoare.
Instrucțiuni
Într-un castron, bate crema de brânză și maioneza până se omogenizează. Se amestecă nuci pecan.
Întindeți peste cinci felii de pâine; acoperiți cu pâinea rămasă.
Tăiați fiecare sandviș în trei fâșii.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Argyle Reserve Pinot Noir cu un rating de 4,3 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Argyle Reserve Pinot Noir]()
Argyle Reserve Pinot Noir
Valea Willamette este cel mai bine cunoscută pentru bogatul lor Pinot Noir și acesta este unul dintre cele mai mari și mai bogate din Argyle! Ia culoarea și parfumul unui trandafir de Guinee, adaugă arome de fructe de cireșe negre și boabe de marion cu arome de condimente de pământ turnat și cacao închisă și abia începi să te apropii de complexitatea acestui vin. „Coapt și generos, cu nuanțe distincte de violetă și petale de trandafir la aromele de cireșe și condimente, persistente cu textură fină. Are nevoie de timp pentru a se instala. Douăzeci la sută din vin va fi îmbuteliat sub capac cu filet. Vinul îmbuteliat sub capac cu filet a obținut un scor 92. puncte. Cel mai bun din 2007 până în 2012."-Wine Spectator