Sandvișuri cu somon și Guacamole
Somon și Guacamole sandwich-uri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $ 6.37 pe portie. O porție conține 901 calorii, 48G de proteine, și 62g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Dacă aveți la îndemână slănină afumată din lemn de mere, ardei jalapeno, scallions și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 18 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este mare. Rețete similare includ Sandvișuri Cu Guacamole, Dovleac, Guacamole și sandvișuri elvețiene, și Sandvișuri cu Fajita de pui cu Guacamole și slănină.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.
Așezați un suport de copt pe o tigaie și așezați slănina pe raft. Prăjiți timp de 15 până la 20 de minute, până se rumenesc.
Scoateți pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie.
Între timp, pregătiți guacamolul.
Așezați avocado, suc de lămâie, scallions, ceapă roșie, ardei jalapeno, usturoi, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper într-un bol de amestecare și amestecați aproximativ împreună cu o furculiță. Gust pentru condimente; ar trebui să fie foarte condimentat. Pune deoparte.
Când slănina este gata, încălziți o tigaie uscată din fontă la foc mare timp de 5 minute. Tapetați fileurile de somon uscate cu prosoape de hârtie, periați-le peste tot-de sus și de jos-cu ulei de măsline și presărați generos cu sare și piper.
Așezați fileurile în partea de piele a tigaiei în sus și lăsați-le să gătească fără a le deranja exact 2 minute. Cu o spatulă metalică, întoarceți cu grijă fileurile și gătiți încă 2 minute.
Transferați tigaia în cuptor timp de 2 minute (timpul cu atenție!).
Scoateți somonul pe o farfurie și acoperiți-l bine cu folie de aluminiu. Lăsați-l să se odihnească timp de 10 minute.
În timp ce somonul se odihnește, tăiați rulourile ciabatta în jumătate transversal, așezați-le tăiate cu fața în sus pe o tigaie și prăjiți-le la cuptor timp de 5 până la 10 minute, până se prăjesc ușor.
Pentru a asambla sandvișurile, așezați fundul rulourilor ciabatta pe o scândură și întindeți fiecare cu 2 linguri rotunjite de guacamole.
Scoateți pielea din fileurile de somon, tăiați fiecare file în jumătate transversal și așezați ambele jumătăți deasupra guacamolului.
Adăugați 2 felii de slănină, o mână de rucola și o stropire de sare.
Întindeți o altă lingură rotunjită de guacamol pe partea inferioară a pâinii de sus și așezați deasupra. Continuați să aranjați toate sandvișurile.
Tăiați fiecare sandwich în jumătate în diagonală și serviți cald sau la temperatura camerei.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.