Sandvișuri cu slănină, piersică și Rucola

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișurile cu slănină, piersică și Rucola. O porție conține 604 calorii, 17g de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $1.91 pe portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați pâine multigrain, piersici, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până piersici ai putea urma acest curs principal cu Ușor Ca Placinta Piersici ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Sandvișuri cu șuncă și ouă cu ceapă caramelizată și Rucola, Sandvișuri cu roșii, rucola și slănină, și Sandwich-uri de carne de vită, slănină și rucola cu muștar picant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiti slănina într-o tigaie mare la foc mediu, întorcând de câteva ori până când este crocantă, aproximativ 8 minute.
Transferați pe o placă căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge, apoi tăiați fiecare felie în jumătate. În timp ce slănina se gătește, pulsează busuiocul, uleiul de măsline, sucul de lămâie, 1 lingură de apă, 1/4 linguriță de sare și piper după gust într-un mini robot de bucătărie (sau toacă fin busuiocul și bate cu celelalte ingrediente) până se omogenizează.
Adăugați maioneza și pulsul până când se combină. Prăjiți pâinea și răspândiți uniform cu maioneza de busuioc. Împărțiți piersicile, slănina și rucola între jumătate din feliile de pâine; se acoperă cu feliile de pâine rămase.
Se servește cu cornichons.
Fotografie de Antonis Achilleos