Sandvișuri Cu Sfeclă Prăjită Și Brânză De Capră

Sandvișuri Cu Sfeclă Prăjită Și Brânză De Capră
Sandvișurile cu sfeclă prăjită și brânză de capră sunt un vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 291 calorii. Pentru $2.35 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 27 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de oțet balsamic, sfeclă, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este uimitor. Încercați Cina în seara asta: sfeclă prăjită, brânză de capră și sandvișuri cu Avocado, Frittata de sfeclă prăjită cu verdeață de sfeclă, șalotă și brânză de capră, și Sandvișuri calde cu brânză de capră, sfeclă și Rucola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. feliați sfecla chiar și în felii de 1/4". Aranjați feliile într-un singur strat pe o foaie de copt căptușită cu pergament sau folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Carton De Sos De Afine-portocaleCarton De Sos De Afine-portocale
2 Linguri De Pepita, Prăjite2 Linguri De Pepita, Prăjite
Sos Ponzu PreparatSos Ponzu Preparat
2
Periați sfecla cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Prăjiți felii de sfeclă timp de 35-45 de minute sau până când furculița este fragedă.Între timp, încălziți un strop de ulei de măsline într-o tigaie mare de sote.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De LacFile De Păstrăv De Lac
1 Ceapă Roșie Medie, Tăiată în Felii Subțiri De Hârtie1 Ceapă Roșie Medie, Tăiată în Felii Subțiri De Hârtie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan PLANTERS® Tocate FinNuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
3
Se adaugă bietă și se sotează rapid până se ofilesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
4
Se adaugă oțet balsamic și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
5
Întindeți 4 felii de pâine cu brânză de capră. Se acoperă cu felii de sfeclă prăjită, bietă și ceapă roșie și se acoperă cu felii de pâine rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)
1 Cană șifonată De Frunze De Kale1 Cană șifonată De Frunze De Kale
Pâine Integrală, Scoartă CrustaPâine Integrală, Scoartă Crusta
Chard ElvețianChard Elvețian
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista