Sandvișuri cu scufundare franțuzească

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Sandvișurile cu scufundare franțuzească. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43 g de proteine, 34 g de grăsimi și un total de 620 de calorii. Pentru 4,89 USD per porție, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Este o rețetă destul de scumpă pentru fanii mâncărurilor mediteraneene. Mergeți la magazin și luați unt, rulouri, friptură de vită și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Super Bowl-ul va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 51%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sandvișuri cu scufundare franceză, Sandvișuri cu scufundare franceză și Sandvișuri cu scufundare franceză.
Instrucțiuni
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare antiaderență la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și 1/4 linguriță de sare; gătiți, amestecând, până se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Transferați într-un castron; rezerva tigaia.
Între timp, faceți dip: aduceți bulionul de vită și nucșoara la fiert într-o cratiță mică; se ia de pe foc si se adauga hreanul si 1/2 lingura de unt. Acoperiți și păstrați la cald.
Puneti pe rulouri jumatate din branza, apoi friptura de vita, ceapa si cascavalul ramas. Topiți 1 lingură de unt în tigaie la foc mediu.
Adăugați 2 sandvișuri și acoperiți cu o tigaie grea. Gătiți, apăsând pe tigaia de sus pentru a aplatiza sandvișurile, până când pâinea devine maro aurie și brânza se topește, aproximativ 4 minute pe parte. Repetați cu restul de 1 lingură de unt și 2 sandvișuri.
Fotografie de Justin Walker