Sandvișuri cu pâine de porc cu piper și parmezan

Sandvișuri cu pâine de porc cu piper și parmezan
Sandvișurile cu piperă de porc și parmezan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 934 de calorii, 56 g de proteine și 59 g de grăsimi. Această rețetă servește 8 și costă 3,44 USD per porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 10 fani. Dacă aveți zahăr, oțet de mere, friptură de porc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează în jur de 7 ore și 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 80%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Grisoare cu parmezan cu piper, Salată Caesar în boluri cu parmezan cu piper și Mămăligă, legume prăjite și chipsuri cu parmezan cu piper.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
1
Combinați drojdia, zahărul și 1/4 de cană de apă călduță într-un castron mic și lăsați drojdia să se umfle și să se întărească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Kraft Homestyle1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Kraft Homestyle
Maioneză, Cum Ar Fi Kraft HomestyleMaioneză, Cum Ar Fi Kraft Homestyle
Precum Stilul De Acasă KraftPrecum Stilul De Acasă Kraft
Echipamente pe care le vei folosi
3 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Unge3 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Unge
2
Se toarnă amestecul de drojdie într-un castron mare și se adaugă 1 cană de apă călduță, uleiul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru UngereUlei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Ungere
Plus Mai Mult Pentru UleiPlus Mai Mult Pentru Ulei
3 Uncii De Parmezan, Ras Subțire3 Uncii De Parmezan, Ras Subțire
Parmezan, Ras SubtireParmezan, Ras Subtire
Echipamente pe care le vei folosi
1 3 1/2-lire Friptură De Muschi De Porc, Capacul De Grăsime Lăsat1 3 1/2-lire Friptură De Muschi De Porc, Capacul De Grăsime Lăsat
3
Adăugați 1 cană de făină și amestecați până se omogenizează. Trecând la o lingură de lemn, adăugați restul de făină și amestecați până obțineți un aluat moale. Frecați aluatul cu puțin ulei, apăsați un pătrat de folie de plastic la suprafața lui și lăsați-l să crească la temperatura camerei până când își dublează volumul, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Muschi De Porc, Capacul Gras LăsatFriptură De Muschi De Porc, Capacul Gras Lăsat
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Tăiați aluatul, transferați-l într-o pungă de plastic unsă cu ulei și lăsați-l la frigider cel puțin 4 ore sau până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
5
Pentru muschiul de porc cu piper: Pentru a oferi fripturii o cura rapidă pentru un plus de aromă, amestecați zahărul și 1/2 linguriță de sare, frecați amestecul peste tot friptura și dați la frigider pentru 1 oră sau atât timp cât peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
6
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Ștergeți friptura uscată. Zdrobiți boabele de piper cu un mojar și un pistil (sau într-o râșniță de cafea dedicată condimentelor) până la o textură medie-grunjoasă. (Unele vor fi măcinate fin, dar doriți ca bucățile mai mari să semene cu ardeiul spart.) Frecați ardeiul în carne, păstrând ceea ce nu se lipește pentru marinadă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
8
Încinge o cratiță mică la foc mediu-mic și adaugă untul și usturoiul. Gatiti pana cand untul face bule; se adauga otetul, cimbrul si piper negru ramas si se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
9
Stropiți carnea de porc cu 1 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
10
Încingeți o tigaie rezistentă la cuptor suficient de mare pentru a încăpea friptura de porc la foc mare și adăugați uleiul. Rumeniți carnea rapid pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Ungeți carnea generos cu puțin din amestecul de ardei, puneți tigaia la cuptor și coaceți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
12
Scoateți tigaia, rulați friptura pe altă parte și ungeți-o cu mai mult amestec de ardei. Continuați să prăjiți carnea, scoțând-o din cuptor la fiecare 10 minute sau cam așa ceva pentru a se întoarce și a șterge, până când un termometru cu citire instantanee introdus în centrul fripturii indică 145 de grade F, aproximativ 50 de minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
13
Transferați carnea pe un platou și lăsați-o să se odihnească timp de cel puțin 10 minute, rulând carnea de porc pentru a-și absorbi sucul exudat. Dați carnea de porc la frigider până la utilizare. (Carnea de porc poate fi, de asemenea, feliată și servită fierbinte în acest moment.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
14
Pentru aioli: amestecați maioneza, uleiul de măsline, sarea, piperul, usturoiul și coaja de lămâie și sucul într-un castron mediu. Dati la frigider pana la utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
AioliAioli
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
15
Încinge un grătar la foc mare. Unge cu generozitate o tavă de copt. Împărțiți pâinea în opt porții pe tava de copt. Presă aluatul în rondele subțiri, de aproximativ 8 inci în diametru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine PlatăPâine Plată
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
16
Pâinea la grătar la foc mediu-mare, închizând capacul imediat după ce le-am pus și răsturnând și răsturnând pentru a evita orice aprindere. Fiecare pâine va dura aproximativ 2 minute pentru a fi gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine PlatăPâine Plată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
17
Tăiați carnea de porc foarte subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
18
Întindeți niște aioli peste pâine și îngrămădiți puțină carne de porc pe o parte a fiecăreia. Acoperiți cu parmezan ras și o mână de rucola. Îndoiți sandvișurile în jumătate și puneți-le pe un platou pentru servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
AioliAioli
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista