Sandvișurile cu piperă de porc și parmezan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 934 de calorii, 56 g de proteine și 59 g de grăsimi. Această rețetă servește 8 și costă 3,44 USD per porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 10 fani. Dacă aveți zahăr, oțet de mere, friptură de porc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează în jur de 7 ore și 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 80%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Grisoare cu parmezan cu piper, Salată Caesar în boluri cu parmezan cu piper și Mămăligă, legume prăjite și chipsuri cu parmezan cu piper.
Instrucțiuni
1
Vezi cum se prepară această rețetă.
1
Combinați drojdia, zahărul și 1/4 de cană de apă călduță într-un castron mic și lăsați drojdia să se umfle și să se întărească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Kraft Homestyle
Maioneză, Cum Ar Fi Kraft Homestyle
Precum Stilul De Acasă Kraft
Echipamente pe care le vei folosi
3 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Unge
2
Se toarnă amestecul de drojdie într-un castron mare și se adaugă 1 cană de apă călduță, uleiul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Ungere
Plus Mai Mult Pentru Ulei
3 Uncii De Parmezan, Ras Subțire
Parmezan, Ras Subtire
Echipamente pe care le vei folosi
1 3 1/2-lire Friptură De Muschi De Porc, Capacul De Grăsime Lăsat
3
Adăugați 1 cană de făină și amestecați până se omogenizează. Trecând la o lingură de lemn, adăugați restul de făină și amestecați până obțineți un aluat moale. Frecați aluatul cu puțin ulei, apăsați un pătrat de folie de plastic la suprafața lui și lăsați-l să crească la temperatura camerei până când își dublează volumul, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Muschi De Porc, Capacul Gras Lăsat
Prune Sau Alte Fructe Fierte
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Tăiați aluatul, transferați-l într-o pungă de plastic unsă cu ulei și lăsați-l la frigider cel puțin 4 ore sau până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Punch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
5
Pentru muschiul de porc cu piper: Pentru a oferi fripturii o cura rapidă pentru un plus de aromă, amestecați zahărul și 1/2 linguriță de sare, frecați amestecul peste tot friptura și dați la frigider pentru 1 oră sau atât timp cât peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
6
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Ștergeți friptura uscată. Zdrobiți boabele de piper cu un mojar și un pistil (sau într-o râșniță de cafea dedicată condimentelor) până la o textură medie-grunjoasă. (Unele vor fi măcinate fin, dar doriți ca bucățile mai mari să semene cu ardeiul spart.) Frecați ardeiul în carne, păstrând ceea ce nu se lipește pentru marinadă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
8
Încinge o cratiță mică la foc mediu-mic și adaugă untul și usturoiul. Gatiti pana cand untul face bule; se adauga otetul, cimbrul si piper negru ramas si se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
9
Stropiți carnea de porc cu 1 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
10
Încingeți o tigaie rezistentă la cuptor suficient de mare pentru a încăpea friptura de porc la foc mare și adăugați uleiul. Rumeniți carnea rapid pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Ungeți carnea generos cu puțin din amestecul de ardei, puneți tigaia la cuptor și coaceți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Scoateți tigaia, rulați friptura pe altă parte și ungeți-o cu mai mult amestec de ardei. Continuați să prăjiți carnea, scoțând-o din cuptor la fiecare 10 minute sau cam așa ceva pentru a se întoarce și a șterge, până când un termometru cu citire instantanee introdus în centrul fripturii indică 145 de grade F, aproximativ 50 de minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Transferați carnea pe un platou și lăsați-o să se odihnească timp de cel puțin 10 minute, rulând carnea de porc pentru a-și absorbi sucul exudat. Dați carnea de porc la frigider până la utilizare. (Carnea de porc poate fi, de asemenea, feliată și servită fierbinte în acest moment.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
14
Pentru aioli: amestecați maioneza, uleiul de măsline, sarea, piperul, usturoiul și coaja de lămâie și sucul într-un castron mediu. Dati la frigider pana la utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Aioli
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
15
Încinge un grătar la foc mare. Unge cu generozitate o tavă de copt. Împărțiți pâinea în opt porții pe tava de copt. Presă aluatul în rondele subțiri, de aproximativ 8 inci în diametru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Plată
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
16
Pâinea la grătar la foc mediu-mare, închizând capacul imediat după ce le-am pus și răsturnând și răsturnând pentru a evita orice aprindere. Fiecare pâine va dura aproximativ 2 minute pentru a fi gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Plată
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
17
Tăiați carnea de porc foarte subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
18
Întindeți niște aioli peste pâine și îngrămădiți puțină carne de porc pe o parte a fiecăreia. Acoperiți cu parmezan ras și o mână de rucola. Îndoiți sandvișurile în jumătate și puneți-le pe un platou pentru servire.