Sandvișuri cu pâine de porc cu piper și parmezan

Sandvișuri cu pâine de porc cu piper și parmezan
Sandvișurile cu piperă de porc și parmezan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 934 de calorii, 56 g de proteine și 59 g de grăsimi. Această rețetă servește 8 și costă 3,44 USD per porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 10 fani. Dacă aveți zahăr, oțet de mere, friptură de porc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează în jur de 7 ore și 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 80%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Grisoare cu parmezan cu piper, Salată Caesar în boluri cu parmezan cu piper și Mămăligă, legume prăjite și chipsuri cu parmezan cu piper.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
1
Combinați drojdia, zahărul și 1/4 de cană de apă călduță într-un castron mic și lăsați drojdia să se umfle și să se întărească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Kraft Homestyle1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Kraft Homestyle
Maioneză, Cum Ar Fi Kraft HomestyleMaioneză, Cum Ar Fi Kraft Homestyle
Precum Stilul De Acasă KraftPrecum Stilul De Acasă Kraft
Echipamente pe care le vei folosi
3 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Unge3 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Unge
2
Se toarnă amestecul de drojdie într-un castron mare și se adaugă 1 cană de apă călduță, uleiul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru UngereUlei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Ungere
Plus Mai Mult Pentru UleiPlus Mai Mult Pentru Ulei
3 Uncii De Parmezan, Ras Subțire3 Uncii De Parmezan, Ras Subțire
Parmezan, Ras SubtireParmezan, Ras Subtire
Echipamente pe care le vei folosi
1 3 1/2-lire Friptură De Muschi De Porc, Capacul De Grăsime Lăsat1 3 1/2-lire Friptură De Muschi De Porc, Capacul De Grăsime Lăsat
3
Adăugați 1 cană de făină și amestecați până se omogenizează. Trecând la o lingură de lemn, adăugați restul de făină și amestecați până obțineți un aluat moale. Frecați aluatul cu puțin ulei, apăsați un pătrat de folie de plastic la suprafața lui și lăsați-l să crească la temperatura camerei până când își dublează volumul, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Muschi De Porc, Capacul Gras LăsatFriptură De Muschi De Porc, Capacul Gras Lăsat
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Tăiați aluatul, transferați-l într-o pungă de plastic unsă cu ulei și lăsați-l la frigider cel puțin 4 ore sau până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
5
Pentru muschiul de porc cu piper: Pentru a oferi fripturii o cura rapidă pentru un plus de aromă, amestecați zahărul și 1/2 linguriță de sare, frecați amestecul peste tot friptura și dați la frigider pentru 1 oră sau atât timp cât peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
6
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Ștergeți friptura uscată. Zdrobiți boabele de piper cu un mojar și un pistil (sau într-o râșniță de cafea dedicată condimentelor) până la o textură medie-grunjoasă. (Unele vor fi măcinate fin, dar doriți ca bucățile mai mari să semene cu ardeiul spart.) Frecați ardeiul în carne, păstrând ceea ce nu se lipește pentru marinadă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
8
Încinge o cratiță mică la foc mediu-mic și adaugă untul și usturoiul. Gatiti pana cand untul face bule; se adauga otetul, cimbrul si piper negru ramas si se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
9
Stropiți carnea de porc cu 1 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
10
Încingeți o tigaie rezistentă la cuptor suficient de mare pentru a încăpea friptura de porc la foc mare și adăugați uleiul. Rumeniți carnea rapid pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Ungeți carnea generos cu puțin din amestecul de ardei, puneți tigaia la cuptor și coaceți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Scoateți tigaia, rulați friptura pe altă parte și ungeți-o cu mai mult amestec de ardei. Continuați să prăjiți carnea, scoțând-o din cuptor la fiecare 10 minute sau cam așa ceva pentru a se întoarce și a șterge, până când un termometru cu citire instantanee introdus în centrul fripturii indică 145 de grade F, aproximativ 50 de minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Transferați carnea pe un platou și lăsați-o să se odihnească timp de cel puțin 10 minute, rulând carnea de porc pentru a-și absorbi sucul exudat. Dați carnea de porc la frigider până la utilizare. (Carnea de porc poate fi, de asemenea, feliată și servită fierbinte în acest moment.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
14
Pentru aioli: amestecați maioneza, uleiul de măsline, sarea, piperul, usturoiul și coaja de lămâie și sucul într-un castron mediu. Dati la frigider pana la utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
AioliAioli
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
15
Încinge un grătar la foc mare. Unge cu generozitate o tavă de copt. Împărțiți pâinea în opt porții pe tava de copt. Presă aluatul în rondele subțiri, de aproximativ 8 inci în diametru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine PlatăPâine Plată
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
16
Pâinea la grătar la foc mediu-mare, închizând capacul imediat după ce le-am pus și răsturnând și răsturnând pentru a evita orice aprindere. Fiecare pâine va dura aproximativ 2 minute pentru a fi gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine PlatăPâine Plată
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
17
Tăiați carnea de porc foarte subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
18
Întindeți niște aioli peste pâine și îngrămădiți puțină carne de porc pe o parte a fiecăreia. Acoperiți cu parmezan ras și o mână de rucola. Îndoiți sandvișurile în jumătate și puneți-le pe un platou pentru servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
AioliAioli
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ

Ingrediente

DificultateExpert
Gata În7 hrs, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista